Eminecak Üç saattir uyuyorum. Uyandım hareketlilik olmayinca kalktim bir şeyler yedim içtim dürttüm ama hareket ettiremedim. Korkuyorum bir şey mi oldu acaba diye 37 haftalık hamileyim
CiCi_BeBe_AnNeSi Eminecak bazen bebekler derin uykuya dalabiliyor büyük ihtimal uyuyor biraz daha bekle uyanır büyük ihtimal ☺️ veya öksür göbeğinle oyna uyandır
Htcerdogn Eminecak canım normal olabilir. 38. Haftadayım nerdeyse hiiç hissetmiyorum. Nadir arada bir. Doktor kontrolünde herşey yolundaydı
Fadimeyusa Hamilelik haftası ilerledikçe bebeğin hareket alanı kısıtlanıyor o sebeple hareketlerinde yavaşlama ve azalma oluyor
Eminecak Fadimeyusa evet oyle ama durtunce de tepki vermesi gerekiyor yani normalde veriyordu. Bi ayaklarini falan ittiriyordu simdi onu da yapmiyor bir kaç gündür baya azaldi zaten hareketleri
Eminecak Seserra son günlerin stresi yüklendi bize herhalde. İnşallah bir sıkıntı yoktur kontrole gittiğnizde muhakkak soyleyin. Ben geçen soylemistim yeri daraldığı için demisti doktor. Ama sıvısı falan da azaldiginda az hareket ediyorlarmis
Eminecak Eylulsmom_02 💙 hareketli bir bebekken boyle yavaslamasi korkutuyor hemen. Kayinvalidem de bu hafta kontrole gitmedin bir sey olmasin bak suyu azalmasin falan diye şüphelendirince ekstra korktum. Eşimi kaldırıp hastaneye gidecektim artık hareket etmeseydi
Fadimeyusa İçinizi ferah tutun bütün bebişler Allaha emanet bu dönemlerde uyku süreleri de çok uzuyor keyifçi oluyorlar 😊
Eminecak Eylulsmom_02 olsun bir şekilde uyuruz canım yavrum eşek sipasi ya korkuttu babasi gibi derin uykulu olacak herhalde 😂
Eylulsmom_02 Eminecak ayy doğdundada böyle hep uyusun inşallah ne diyim bilemedim benm kızım hiç uyumazdı helen öyle çocuk uyumayı sevmiyor resmen 😃
Eminecak Fatoszehra teşekkür ederim çok şükür hareket etti ama dediginiz gibi yedim tatli falan. Bizimkini bir sey yemekle kandiramiyoruz ama nst de böyle ne kadar yesem de icsem de uyuyor iki kere cektirmek zorunda kaliyorum bu aralar boyleyiz
Fatoszehra Eminecak ya uykuyu seviyor oyy sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Sende doğurunca onu uyutma sürekli sev öp 😀
Eminecak O kadar alismisiz ki karnimizda hareket etmesine dogduktan sonra bu his nasil gidecek acaba 😊😖