tecrubesizanneadayi12 Koca karı yöntemi kullanan ya da büyüklerinden akıl alıp uygulayıpta gebe kaldığınız yöntemler nelerdir ?
123emakumsal tecrubesizanneadayi12 abimin arkadasinin hanimi hamile kalamiyordu abim bir arkadasinin kaynanasina gonderdi gobek kaymasi olmus suan 4 aylik gebe bende gecen ay gittim bendede gobek kaymasi varmis. Suan beklemedeyim bakalim hayirlisi birazda nasip
Fatoszehra Kız valla bişey kullanmadım rabbim nasip etti sadece çok dua ettim ve doğru zamanı bekledim Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama benim yengem soğan kurumu deneyip kaldı
durumom2022 Bence bi hacamat deneyebilirsiniz sağlık açısından da iyi faydasını gören çok kişi duydum ben etrafımda. Bende yaptırdım ama aynı ay aşılama da oldum Allah nasıp etti oldu tabi ama bence araştırın hacamatı ❤️
Bayanalp Bende önce hacamat oldum sonrasında adet oldukdan hemen sonra rahim sülüğü oldum ve bir daha adet olmadım Rabbim nasip etti ve hemen hamile kaldım.sadece hamilelik için değil normaldede rahim sülüğünü tavsiye ederim çok rahatlatıyor.
Edanurkeskin Bayanalp rahim sülüğü nasil birşey canım ben hacamati belime yaptirmıştım sülüğü rahmin üstünde mi birakiyolar
Kbraa9 Bana doktorum adet olduğun günü 1. Gün olarak baz alıp 12. Gün ile 16. Günler arası ilişki yaşayın demişti . Ama özellikle 14. Gün önemli yumurtlama zamanın demişti . 2 ay denedim ve 2. Ay hamile kaldım canım
Bayanalp Edanurkeskin simur testindenkullamdıkları aparatla sülükleri vücudun içine yolluyorlar vajina yoluyla 10-15 dk sonra sülükler kendiliğinden çıkıyor içerde kalma gibi bir durum söz konusu bile değil. İlk gün aşırı dereece bir kanam ve parça düşmesi yaşıyorsunuz bu şeyler benden mi çıktı diye hayret ediyorsunuz. İçeri giren sülüklerde hiçbir acıma hissetmiyorsunuz ısırdıklar yerler uyuşuyor zaten içerde olunca hissedilmiyor.
durumom2022 tecrubesizanneadayi12 Yaşadığınız yerde illa ki yapan kadınlar vardır ama güvenmiyorsanız bazı özel hastanelerde de oluyor
tecrubesizanneadayi12 durumom2022 yok ondan bahsetmedim vücudun hangi bölgesine yapılıyor onu sordum bel mi kasık mı rahim ağzı bölgesi mi
durumom2022 tecrubesizanneadayi12 Ben komple yaptırmıştım da özellikle kalça üzeri tam oraya yapılması iyi