EsraYsf Kizlar kizim emerken kahverengi yeri agzina versemde her çekişme çık çık diye ses geliyor damaktan araştırdım ama dil alti bagi kısalığı falan diyor uzuldum de ama var mı böyle ses gelen gaz yutuyor surekli emmek istemiyor oyuzden 😔
CiCi_BeBe_AnNeSi EsraYsf cik cık mi cuk cuk mu 😂 canım belki fark edemediğin bir nokta vardır belki tam kavrayamiyordur memeyi bilemiyorum
mercimeginannesiiii EsraYsf Dil altı bağıyla alakalı olduğunu sanmıyorum. Bebeğim iki aylık bir haftadır o sesi çıkarmaya başladı. Dil altı bağı da yok.
Dark EsraYsf hava kaçıyor muhtemelen iyi kavrayanmiyor. Diline baktınız mi, ayrıca üzülmeyin bende de var dil bağı hiç sorun yaşamadım
EsraYsf CiCi_BeBe_AnNeSi ya valla bana dönük agzina.dukca sokuyorum ama valla sağa sola vs göğsümü cekistiriyorum hangi çekmeyen anten.misali yine çıkıyor 🤦♀️😅
Elanurcalboga EsraYsf eski kadınlar yapıyor banyo sırasında damağından tutup kaldırıyor bildiğim kadarıyla öyle düzeliyor
Dark EsraYsf evet bana da her gittiğimde olman gerek diyorlar ama uğraşmadım, olumsuz etkilemedi bu zamana kadar