Dilekkkk Kızlar nst de sancım 28lerde falan dünden bugnn artan bel kasık ağrım var ara ara karnım sertleşiyor kasılmam oluyor nst de evet var ama sıkıntı olcak derecede değil dedi gönderdiler dün ama bugn hala bel kask ağrım geçmedi ve kasığım daha çok ağrıyo yarın kendi doktoruma gidixem sabah muhtemelen yine nst ye grcem ama sancı az çıkıo fakat beni çok rahatsız edio .s neden olabilir ya yarına kadar Çatlarım
Betus93 Dilekkkk kasilma sanci sayiliyor zaten. Bide kasilma oldukca acilman olabilir ve rahim agzin incelebilir Bende oyle oldu cnku😕
Arasinannesi2 Dilekkkk çıkmasın zaten sancin daha haftan az biz 38 olduk nisan geldi hala bekliyoruz dua et sancin çıkmasın nst de yoksa bebeğini kuveze alırlar daha çok kucuk
Kubrq Dilekkkk benim baştan beri ole şimdi 37+3 olduk suandada 50-60 oluyor ama gelen giden yok valla o kdarda zorluyor um kndmi bence seninki psikolojik 😐 düzenli gelmediği surece ztn korkma
Dilekkkk Betus93 dün çatı muayenesi yaptı açılma incelme yok dedi ama dindem beri sancılı kasılmam var onun öncesinde sadece toplanıodı geçiodı çok hissetmiodm
Dilekkkk Arasinannesi2 allah korusun çıkmasın askım zaten hiç çıkmasın 28 falan pluyodu bugn sancım arttı ondan korktum
Elfidam Dilekkkk siz birilerine bakmayin doktorunuz ne diyor. Ayni haftalarda ayni durumu bende yasadim erken dogum riskim oldugunu ogrendim. Ama burada doktorunuzun ne soyledigi onemli
Dilekkkk Elfidam yarın gel bide ben bakıcam dedi sabah gidixem canım nst deyi ona da gönderdim oda olur o kadarı normal ama sıklığına bakıcam bana da gel dedi tamam dedm
YagizAsyaMom Elfidam yarın doktoruna gidecek inşallah kötü bişey yok yalancı sancı gibime geliyor streste etki ediyor. Ama kafasına takmaması elinde değil ki kızın napsın ben burada panik yaptım kim bilir orada o ne halde
Dilekkkk Elfidam evet ikinci gittim hastane 28lerde sancı oda normal 40 dan sonra yatış veriyoruz bişi yapmayangerek yok dedi gönderdi