Elifffff1 Kız/erkek bebek hamileliği farkı oluyor mu? Ben Kız bebege hamileyim çok şükür hiç zorlamıyor şuan 32 haftalagim, erkek olsa farkli mi olurdu erkek anneleri sizde durumlar ne yada kız anneleri sizin ki nasil gidiyor 😊
Melismelis Elifffff1 valla kız erkek değil de her hamilelik farklı galiba ilk bebeğim kızdı aşırı rahattım çok kilo almıştım ama hiç problemim olmadı erkek şuan ve son haftamdayım ilk haftadan beri mide bulantısı tiksinme kusma ne ararsan var hiç gitmedi ama kızda çok uyurdum bunda da çok enerjiktim bendeki farklar bunlar cinsiyetle ilgisi var mı bilmem bence her hamilelik farklı
3prens71 Elifffff1 kız erkek bencede hıc fark etmıyor her yasın hamılılegıde farklı gecıyor ıkı oglumdada bulantım olmustu ama cok degıl hatta dogurana kdr gezdım dyebılrım bunda aşırı uyku bulantı maffoldum yanı 4. Aya kdr hatta herkes bu cok farklı kesın kız dedıler ama 3. Ogluşum olucak💙
Merve201119 Elifffff1 bana göre kız erkek değilde her hamilelik farklı iki erkek cocuk doğurdum birinde çok rshst hamilelik yaşarken bulanti nedir bilmezken diğerinde ilk 16 hafta acilden çıkamadım serum yedim bulanti kusma halsizlik şimdi kızıma hamileyim sadece iki hafta kadar bulantim oldu ve geçti şükür rahat geciriyorum
Gzdeee11 Elifffff1 ilk gebeliğim erkekti öğrenir öğrenmez midem bulanmaya başlamıştı ta ki doğurana kadar şimdi 2. Gebeliğim sadece belim ağrıyor ve çok uykum var
Gzdeee11 Melismelis bende oğlumda doğurana kadar kustım 2. Gebeliğim bel ağrısı ve bol bol uyuma isteği var
-_Esra_- Bir oğlum var bide kızım olacak hangisi daha zordu dersen oğlum derim. Anamdan emdigim sütü burnumdan getirdi doğana kdr kustum.agrim kesilmedi Beslenemedim 25oo gibi kiloda doğdu. Sadece doğum öncesi değil sonrası da ele avuca gelmedi kolik ve gazlı bir bebekti. Kızımı sorarsan 3 ay mide bulantısı yaşadım onun haricinde hiç problem yok kendi kendine garibim oynayıp duruyor 😂😂😂
Neslihan5241 Benim 3 oğlumda da farklıydı ilk oğlumda ekşi ikincide tatlı 3 cudede tatlı bu sonucuda tatlı bakalım cinsiyet ne olacak rabbim sağlıklı eli ayağı düz olsunda önemli degil
Neslihan5241 Bende 4 aya kadar 4 defa istifar ettim okadar şuanda rahatım ama daha cinsiyeti oğrenemedim 18 +4 gunlugum
Mesudesrds Elifffff1 oğlumda koku hassasiyeti yoktu ama kızımda koku hassasiyeti var bulantı aynı fazla bulantim olmuyor