Altinoglusnac İlk gebeliğim,34. Haftadayım, ara ara adet sancısı gibi bel ve bacaga vuran agrılarım oluyor. Tecrübeli anneler, bu agrıların sebebı nedir? yalancı ve gercegı nasıl ayırt edicez paylasır msıınız?
Oztrmn1 Altinoglusnac burda birisi demişti ve bi doktorun videosunda izlemiştim sancılar geldiginde ılık duş almanızı oneriyorlar eğer duş sırasında ya da sonra geçiyorsa yalancı ama geçmiyorsa hala devam ediyorsa gerçek doğum sancısıdır en basit böyle anlayabilirsiniz demişler.
Zeyyyn Altinoglusnac bebek kendini doğuma hazırlıyor bu yüzden kasılmalar oluyor bunlarda yalancı kasılmalar oluyor gerçek sancı ise kasılmaların sıklığı artıyor ve artık nefes almak bile zorlaşıyor yani ikisi ayırt edılıyoe yalancı sancı bir müddet sonra geçiyor ama gerçek sancı geçmeyip dediğim gibi sıklığı artıyor
Knknesra Altinoglusnac Aynen benimde adet sancısı gibi oluyor kramplar giriyor bugün doktora gittim bunun gayet normal olduğunu söyledi doğum sancısı daha farklı olur onu hissedersin zaten dedi kasıktan çok rahminde kasılma olur dedi
Miracinannesi_52 Altinoglusnac vücut kendini doğuma hazırlıyor canım doğum sancısı düzenli gelir ve geçmez
Bccsn Ben bilgi vermiş olayım. Yalancı sancı uzanınca dinlenince duş alınca uyuyunca geçen düzensiz aralıklarla gelen bir sancı. Doğum sancısı gittikçe şiddetlenen düzenli aralıklarla gelen ( 15dk-12-8-6-5dk gibi örnek verdim rakamlara takılmayın.) ve dinlenmekle uzanmakla geçmeyen sancıdır.
Fjfhjhgjgghg Bende aynı 34 haftadayım ve bacağım böbrek yerlerim karnımın içi kasıklarım her yerim ağrıyor yani düzensiz ama kasılmada oluyor sanki doğuracak gibiyim ansızın erke doğum riskimde var 😐