Betullyillmazx Arkadaşlar acilen evden çıkmam gerekli. Eşyalı ev arıyorum. Çevrenizde ya da şehrinizde evler var mı böyle eşyalı uygun fiyatlı öneri verir misiniz lütfen çok stresliyim birde 34+4 hamileyim..
Meryjane Betullyillmazx Ankara’dayım bankadan bir arkadas tuttu 1 artı 1 sıfır eşyalı faturalar dahil 3000/5000 arası yeri ve m2 si fiyatı etkilio
Hellili Betullyillmazx yani hangi şehirde ev aradığınızı söylerseniz belki yardımcı olunabilir ben şanlıurfanın ilçesindeyim evim standartın üstünde lüks 1500 kira ödüyorum eşyalısı da taş çatlasa üç bindir
Betullyillmazx EsraveMasal2020 hiç farketmiyor güzelim benim konyadayim şuan şehir değiştirmek istiyorum zaten burda kiralar da çok fazla 😔
Betullyillmazx Meryjane Ay evet Ankara benim için çok pahalı bir yer maalesef.. gerçekten o fiyatta Ankara gibi bir yerde normal geldi.. Konya’da da o civarda çoğu ev 😔
Betullyillmazx Hellili ilçeler de ev fiyatları gerçekten çok uygun ben eşim kurye olduğu için ilçelee bakamıyorum maalesef ama o taraflara da bir bakayım ne güzel valla çok güzel kiralar ben Konya’da 2.300 e oturuyorum o da 2.800-3000 yapacak yakın zamanda 😔😬😬
Gulcinn_07 Antalya da 1+1eşyali ev çok da fiyatlar biraz uçuk buralarda istersen sahibinden bakabilirsin fikir olur en azından
Betullyillmazx Gulcinn_07 oralara çok gelmek istiyorum ama cidden fiyatlar çok fazla oralara gelemiyorum sahibindene baktım ama baktığım ya hemen tutuluyor ya da çok fiyat konusunda emlakçılar olduğu için uçuk oluyor.. belki burda yakınında olan vardır ev diye düşündüm şehirleri de pek bilmiyorum fiyat vs konusunda 😬🥺
Hellili Betullyillmazx hakkınızda hayırlısı olsun inşallah size de güzel ve uygun fiyatlı bi yer denk gelir. Karın tokluğuna yaşıyoruz artık maalesef artık kira ödemekten yakıt ödemekten ekmek almaktan bile gına geldi Allah yardımcımız olaun bakalım daha neler göreceğiz
Betullyillmazx h_s_1411 Allah razı olsun güzelim merkezde özellikle uçmuş fiyatlar maalesef.. Allah herkese yardım etsin valla ,☹️🥺🥺🥺🥺
Dark Betullyillmazx yani diğer şehirleri bilmiyorum ama İstanbul çok fena durumda onu direk silebilirsiniz
busey_42 Betullyillmazx ben Konya’nın bozkır ilçesinde oturuyorum 600 TL’ye sobalı 3+1. Ve babannemin evi de var boş 3+1 sobalı orası da 800 tl buralar çok ucuz herşey de elinin altında dön dolaş aynı yere varıyorsun herkes buraya gelmeyi istiyor tabi siz bilirsiniz yine de. Doğalgalı olarak da 1500 den başlıyor 2300 e kadar var canım