momofGokboru Kızlar Elazığ’da doğum yapan var mı ? Hangi doktoru önerirsiniz birde takipli hasta olmayınca tepkili oluyorlar mı bazı doktorlar son haftalarda giden hastaları kabul etmek istemiyorlarmış
Misilefe momofGokboru doğum yapmıyıcam çünkü memleketimde gerçekleşecek doğumum ama Sami Güngör var Doğu Anadolu hastanesinde muhteşem bir doktor Elazığ’da kalacak olsam doğumu hiç düşünmeden kendisinde yapardım
MirayAltun Ben de senin gibiyim canım, normalde şehir dışında yaşıyorum ama doğumumu Elazığ’da düşünüyorum ailem orada diye, şehir hastanesinde de Necati Kaya yı çok duydum, ona görünebilirsin arkadaşımın da doktoru ve çok memnunmuş
momofGokboru MirayAltun evet Necati beyi ben de duydum ama sıra bulmak imkansız daha önce özelde kürtaj olmuştum ama kuzenim hemşire Şehir hastanesini önerdi özelden farkı yokmuş odalar çok temizmiş ve sanırım tek kişilikmiş ama branşı farklı olduğu için doktorlarla alakalı fazla bilgisi yok 37. Haftamda Elazığ’a gideceğim inşallah sorun çıkarmazlar bu saate kadar neredeydin diye 🙏🏻