Beyzanurss Kızlar 22+2 oldum şuan dişten muzdaribim 2 gündür bilenler bilir bugün doktora gittim antibiyotik verdi ama 0 etki hiç uyuşma bile olmuyor çok kötü haldeyim pazartesi çekim yada dolgu olacak bu süreçte neler yapayım🤕
Eylulsmom_02 Beyzanurss bana ne dişci ne aile hekimi nede kendi doktorum antibiyotik yazdı birlilerine pasladılar resmen beni burda bi kadın sarmısakla sirkeyi kaynatıp soğuyunca çalkalayın dedi yutmadan kusa kusa çalkaladım sabah kalktımda ağrı yoktu 2 güne de yüzümün şişi indi çok şükür en korktum şey diş ağrısı kızımda sapa sağlam dişimi uyuşturmadan çekti adam daha da gidip çektirmem akıllandım 😃
Sleepless_Mother Beyzanurss geçmiş olsun canım benim ben de aynı dirumdaydim dah bı hafta oldu hafifledi bı aya yakın çektim acısını evde antibiyotik 2 3 güne iyi gelir merak etme doktorum her detaviyi onaylasada dış hekimi yapma dedi bebeğin ufak benim eşimde hamile ona bile yapmıyorum dayana bildiğin kadar dayan dedi anestezi sonuçta dedi şuan çok iyiyim şükür tabi senin kararın ama söylemek istedim tekrar geçmiş olsun
Sleepless_Mother Beyzanurss ve karanfil zeytinyağı baya iyi geliyor zeytinyağı içinde beklet dişinin üstünde tut uyusturur
Beyzanurss Eylulsmom_02 Eylulsmom_02 beni dokturum hemen yönlendirdi ya bu haftada hemen kurtul diye bilmiyorum rabbim büyük acıda büyük bebeğimi korusun Allahım
Peperonni Beyzanurss Çok kötü ya tuzlu suyla gargara yaptınız mı belki biraz iyi gelir ? Benim de arka dişim kırıldı gibi bir şey oyuk var yemek yerken oldu. Ağrı yok ama doktora gitmem lazım en kısa sürede. Yoksa sıkıntı olacak baya. Benim de şişmişti en arka taraf tuzlu suyla indi şükür. Bütün dişlerim kanıyordu diş ipi kullanırken fırçalarken :/ tuzlu su biraz iyi geldi
Eylulsmom_02 Beyzanurss ayyy çok geçmiş olsunnn çok üzülüyorum böyle ağrı çeken biri olunca inşallah bir an önce iyi olursunuz geçmiş olsun tekrar 🙏🏻🌸
Beyzanurss Peperonni benimde gebeliğimin 2. ayı azcık kırıldı bu zamana kadar getirdi şimdi kötü durumda işte tuzlu su denemedim ama deneyim geçmezse eğer şuan karanfildeyim
Peperonni Beyzanurss Dene mutlaka hatta sonrasında da yap bence. Benim de 27. Hafta kanamalar yeni başladı dişte bi anda. Hem dezenfekte ediyor tuz hem şişliği aldı. Ilık suyla yapıyorum 3 kere çalkalıyorum bol tuz. Dişçiden de korkuyorum fobim var erteliyorum devamlı daha önce dolgu yaptırdım aslında zor değil ama insan korkuyor.
bayanukuslu Beyzanurss canım 3 veya 4 güne anca etki eder. Ben 20lik diş çıkardım. Çenem kilitleniyodu yemek yiyemiyodum yurkunamıyodum. Çok şükür yardı dişim rahatladım
Beyzanurss bayanukuslu hiç etki etmiyor bugün antibiyotik 2. Günüm akşam içtiğimde umarım geçer çok kötüyüm ya
bayanukuslu Beyzanurss inanırım canım bende aynıydım geçer. Buz uygula yanağına canım o da hafifletir
Seymona1 Kızlar 2.trimester de diş röntgeni çekilir mi dişim ağrıyor ama röntgen çekemediği için yaptırmıyorum