Misilefe Kızlar selam 31 haftalığım şuan ara ara nefes darlığı çekiyorum bu normal mi yaşayan var mı? Çok takılıyor kafama doktora gittiğim de sorucam ama iyice taktım
Brso0 Misilefe Bebek büyüdükçe malesef baskı yapıyor ondan dolayı oluyormuş bende de şuan öyle bugün sordum daha doktoruma :)
Ruveyda_baskapan Misilefe 29 oldum bu gece itibari ile, 27. Haftadan beri nefesimi tam alamıyorum sanki, doktor bebek diyaframa artık baskı yapıyor normal demişti .
Melisakrtl Misilefe sen bide bana sor :( ben bazen terliyorum tansiyonum dusuyo nefes alamamaktan oldugum yere yigiliyorum o derece
Misilefe Gizemmay ya benim normal otururken oluyor 2-3 dk sürüyor sonra geçiyor ama tedirgin oluyor insn
Misilefe Melisakrtl cidden kalp krizi falan mı geçiyorum dedim nabzım yükseldi dışarı çıkıp nefes aldım elimi yüzümü yıkadım bi rahatladım biraz daha sürse acile gidecektim yani bide nedendir bilmem sade soda içince geçti biraz
Melisakrtl Misilefe evet canim benim bayildigim’olmustu cok zor sade sodayi bende duydum ama hic denemedim o durumdayken icmek aklima gelmedi
Ruveyda_baskapan Misilefe otururken dik otur, yatarken sırt üstü yatmamaya çalış ve günlük yürüyüş yap hafif tempo
Misilefe Ruveyda_baskapan tamam canım bunları yapıcam hareket az ediyorum biraz ondan da olmuş olabilir