Songulklcc Kubra2110 EmineDefneGokce merak ediyorum nasıl tahmin yürütüyorsunuz nerden anlıyorsunuz daha doğrusu doktor ultrasonu karnımızda dolandırıyor öyle anlıyor siz kağıttan nasıl anlıyorsunuz
Kubra2110 EmineDefneGokce evet doktorumuz da kız dedi ama burda değişen çok okudum bi sorayım dedim :)
Kubra2110 Songulklcc farkettiyseniz burada genel bir ultrason kağıdı yok bacak arası açık net gözüküyor böyle gören var mı diye açtım bu postu yorum yapmak için yorum yapanları okumak için degil.
EmineDefneGokce Songulklcc Songulklcc post sahibinin attığı ultrason görüntüsü bebeğin bacak arası. Ve boş, pipi yok. 1 kızım var tecrübeliyim
Kubra2110 izobellaaa-_- evet oğlumda hiç göstermedi doktor direkt erkek dedi bunda özellikle foto çekince sormak istedim 😊
NurrrH Kubra2110 bize de böyle bir ultroson resmî verdi. 13 haftalıkken Net erkek dedi. Fakat biz beklemeyi tercih ettik. 😅 Şimdi arasındaki farka bakınca evet fark var. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 💖
Kubra2110 NurrrH amin inşallah hepimiz sağlıcakla alalım benişlerimizi 🤲🏻 ben de beklemedeyim şu an ne olur olmaz anı kalsın diye hiç bişey alamadım bile 😅
Senaras0604 Kubra2110 Valla 18 haftada bacak arası görmeme rağmen tırsmıyo değilim burda ki yazılanları okuduktan sonra 😂
CiCi_BeBe_AnNeSi Kubra2110 bacak arasında. Hiç bişey gözükmüyor büyük ihtimal kız alalh annali babalı büyütsun 😌
Annesininportakali53 Kubra2110 değişmez kuzum benimde yarın randevum var bende seninle aynı haftadayim öğrenirim diye umuyorum bariz net gostermis kız bu değişmez 🤭🎀🥰
Seda5885 Kubra2110 erkeğiz canım.Eşim kız cok ıstıyordu hayat enerjim geliyor diye havalara uçuyordu erkeği duyunca oglunla gez dolaş bana dokunma dedi😂