La_le Kizlar utanarak soruyorum 35+6 haftalık gebeyim sol gogusumu uc kısmın dibinde bı sertlik var gebelikten dolayı mı çıktı yoksa başka bişey mi anlayamadım sizinde hiç oldumu doktora randevu bulamıyorum gidip baktirayim
Hilal-95 La_le kuzum neden utanarak soruyorsun elbetde sorucaksın göğüsünü sıkma elleme süt damarlarından dır cok normal ama sıkrsan doğumu teriklersin rahmş uyarırsın hiç dokunma
Meryjane La_le süt kanallarındanmış benimki ,genişleyip sertleşebilirmiş kanallar çok korktum kitle sandım süt üretme olayı şeysiymiş:)
La_le Hilal-95 dokunmuyor ama ellimi normal degdirdigimde o sertlik elime geliyir misket büyüklüğünde internetten baktım gebelikte göğüs tıkanması vs biseyler yazıyor ama tedirgin oldum cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
La_le Meryjane birazda olsa rahatladım teşekkür ederim bende çok korktum doktora gideyim dedim oda randevu yok bulamıyorum kaldım öyle
Hilal-95 La_le bebek emdıkce acılır merak etme sen benm göğüsümü görsen bebeğim emmesiğş zaman misketi bırak resmen parmak kalınlığında şişiyor süt doluyor cnkü 😊😊