Sbm050421 Çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor resmen son 3 aya giriş yaptık , doğuma son 91 gün , sağlıkla doğururuz hepimiz inşallah , aynı gün olan hamişler kimler parmak kaldırsın 👆🏼🥰
Zehragniken Sbm050421 Yakınız canım bizde 28+3 olduk zaman daraldikca heycan basiyor valla :)) son 81 gün
Minagezer Sbm050421 Aynıyız son 91 artk bi an önce sağlıkla kucağıma almak istiyorum oğlumu ilk hamileliğim hazırlıklar %70 tamam😇❤️🥰
Tubmavi Sbm050421 bundan sonrası değişik. Günler geçmiyor gibi ama bi bakıyorsun çok çabuk da geçmiş gibi. 😂 36 bitti 24şerden sonra hep hızlı hızlı geçmiş ama içimde bulunduğum haftayı zor bitiriyorum bi yandan da 😂
Sbm050421 Tubmavi heyecanlı serüvenin en heyecanlı kısmına gelmiş bulunuyoruz 🥰 bakalım herkesin anlattığı gibi mi son 3 ay merakla yaşayıp göreceğiz ☺️
Tubmavi Sbm050421 benim genel olarak çok güzel geçti baştan sona. Sadece dünden beri fıtık ağrım vurmaya başladı inşallah geçicidir. Onun dışında Allah herkese benimki gibi hamilelik nasip etsin. 🙏
Canpolat Sbm050421 günlerimiz aynı sağlıkla girdik inşallah sağlıkla da bitirelim son 3 ayımızı resmî çok komik ama çok tatlı ya ♥️😀