Fatmaceyhun Kızlar merhaba ablam tüp bebek olacak rahim duvarı kalınlaşmadığı için 25. Adet gününe trasfer günü vermiş doktor ablam 28 günde bir adet oluyor zaten bana çok saçma geldi. Böyle bir şey yaşayan var mı aranızda 🥺 meraklamsjlarınızı bekliyorum 😔
Dlr48 Fatmaceyhun onu siz bilemezsiniz ama doktor o tarıhı verdiyse o bu işi daha ii bildiği için vardır bır bıldıgı belki belki ablanızın rahım kalınlasma ve dokulme anı kısa suruyordur bence ıcınızı ferah turup guvenın doktorunuza ablanızada bıyle soylemeyı. Cunku tedirgin olur stres olur bende tüp bebek transferi ile hamile kaldım benimde o tarihleri buluyorduzaten rahım kalınlastıgında orda embriyo varlıgında saglıklı ve tutunma olursa adeti gerceklesmez ama rahmı ınce olursa embriyo tutunmaz rahmin kalın olması gerek
Halime90 Fatmaceyhun doktordan daha iyi biliyor herkes 🤦♀️ Bir bildiği vardır buişlemler farklı oluyor
Behiye89 Fatmaceyhun benim öyle oldu yanlış hatırlamıyorsam 5 6 gün kala transferimi olmuştu. Hatta brn olmayacak diye çok panik olmuştum. Ama şimdi dünya güzeli kızım 32 haftalık oldu❤️🙏🌸 küçük mucizemi bekliyoruz. İçiniz rahat olsun
Fatmaceyhun Dlr48 msjınızla çok rahatladım allah razı olsun söyledim kendisine ablam çok stres yapıyordu şimdi çok daha iyi oldu
Fatmaceyhun Behiye89 ya çok sağol canım Ablama sizin attığınızıda gösterdim çok mutlu oldu çok şükür inş sizin gibi sonuçlanır bizimkide cuma hürmetine🥰🥰🥰