Htcerdogn Kızlar kayseri erciyes üni de takipliyim ama özel hocasına gidiyorum. Bilen var mı acaba araştırma hastanelerindede özellerdeki gibi 15 gün içinde tekrar gidince ücret alınmama durumu var mı? Yoksa tekrar ödüyor muyuz bilen var mı?
Elvanguzel Htcerdogn şu anda ücret veriyor musunuz ki ben dünya hastanesine gidiyorum 10 gün içerisinde ücretsiz oluyor
RaYaRY Htcerdogn canım bende gidiyorum üniversitenin özel muaynesine doktora demesen ucret alacakti dedim iki haftada bir gelicem bu ucreti karsilamak zorundamiyim diye biraz kem küm etti sonra tamam dedi ayda bir para vericem
Htcerdogn Elvanguzel canım fakültede normalde verilmiyo ama özel hoca olunca veriliyor. Ama kaç gün içinde onu bilmiyorum
Htcerdogn RaYaRY doktora dememiştim :( ama giriş yaparken söylerim geçen hafta geldim ücreti yatırmayım diye
durumom2022 14 günde bir ödeniyor muayene ücreti bende Yozgat’ta üniversite hastanesine gidiyorum öyle burda da
Elvanguzel Htcerdogn fakülteyi arayıp öğrenebilirsiniz aslında bilgi verirler bence orada da aynı uygulama vardır diye tahmin ediyorum 🙏