Eylulykdz Kızlar doğum ücreti kart ile ödenir mi yoksa nakit mi olması lazım lütfen bilgi verir misiniz ona göre ayarlayacağız da
KayraVeAnnesi_06 Eylulykdz Biz kartla ödedik ama her hastane de kartla ödeme imkanı var Mıdır bilmiyorum 🙏🏻
Feyza-nur Eylulykdz hastanelerde post cihazları oluyor kartla da ödeniyordur ama riske atmamak için kontrole gittiğinde sor istersen
Zeyyyn Eylulykdz hastanede genelde oluyor kart mı nakit mi diye soruyor kart ile ödeynce biraz nakite göre fark koyanda oluyor ödersinz yani
Sevil1 Merhaba yani doğum yapacağınız hastaneye bağlı elbette ama tüm özel hastanelerde kredi kartı ile ödeme seçeneğiniz var 😊
BaLevLat34 Unlukacar Nerde yaptınız dogumu acaba taksit yapıyorlar mı ki ilk defa duyuyorum ne kadar bi ödeme yaptınız
Unlukacar BaLevLat34 Pendik medicalpark da yaptım canım ozaman 3 taksit yapılmıştı 1.5 yıl önce şimdi 2. Gebeliğim yine doğum zamanı taksit yaptıracağız
Emedko Eylulykdz biz elden nakit veriyoruz her muayeneye gittiğimiz zaman 500-500 alıyorlar . Kalanı da doğumda alacaklar ne kalırsa artk .
Elif-Okan Fatura veremeyen hastaneler kart çekmiyor doğumda malesef nakit alıyorlar bizde kart çekmediler nakit ödedik karşılığında bir kağıda ödendi yazıp veriyorlar sadece fiş fatura yok hak idda edememen için uyanıklık yapıyor bazı özel hastaneler