ceren_1411 bedia00 benim ilk zamanlar olmadı ama şu an 35.haftadayım bir damla idrar için uykumu bölmek zorunda kalıyorum o kadar ki sık sık geliyor
Feyza-nur bedia00 son ayda özellikle birde ağustosa denk gelmişti su içmek için bir mutfaka giderdim daha oturmadan wc ye giderdim artık bıkmıstım
Merviiss bedia00 bende öyleyim en az 2 kez çıkıyorum yatmadan da 3 kez giriyorum kalkıp kalkıp 😀😀 gece gelmesin diye öyle yapıyorum gece yine geliyor
Nisanurr42 8+4 yim resmen tuvalet le kardeş oldum çok şükür bulantım yok tek sıkıntım günde 5 kere gidiyorum belki daha fazla
Peloser Ben de 33teyim. Benim de durum aynı. Su içmeye de korkar oldum. İçiyorum mecbur ama tuvaletten çıkamıyorum☺️
2bebe1gebe bedia00 4 olsa üzülmem😂sadece uykuya dalana kadar 10 defa gidiyorum 😂geliyorum ystıyorum hemen tekrsr geliyor git gel git gel orda yatmayı düşünüyorum sabaha kadar bol bol selamlaşıyoruz lavaboyla
Misilefe bedia00 4’mü hiç Birşey değil ben 10 kere gidiyorum ve afedersiniz 1 damla için çıkdırmamak elde değil gece uykusu kalmadı
bedia00 En az 4 oluyo zaten gece hiç bisi içmesem de gelmez diyorum gene geliyo bazen yarım saatin içinde 3 kere gittiğim oluyor
Zeynepppp23 bedia00 maalesef ilk haftalar olmamıştı ama şuan çok fazla oluyor 3 4 kere kalkıyorum bide yatmadan sürekli gidiyorum gelmesin diye ama yinede geliyor uykum bölünüyor hep 🤦♀️