Merhabalar. Bugün 39+1 olduk. Kontrolüm vardı. Doktora gittim. Önce nst çekildi. Bebeğim çok şükür iyi. Nst de sancım ya da kasılmalarım çıkmadı. Zaten hissettiğim bişeyde yok. Doktorum ultrasona aldı beni. Haftalardır başı sol kasığımda duruyor. Alttan muayene olunca doktorum pelvisin normal doğum İçin uygun demişti. Bebişimde kilo olarak minyon olduğu İçin çok rahat doğurursun dedi doktorum. Gel gör ki haftalardır başını kanala sokmadı. Son bir haftam. Sezeryan beni çok korkutuyor. Sanki en rahatı normal doğum gibi geliyor ama bebeğim başını kanala sokmadan malesef normal doğum başlatılamaz dedi doktorum. Sürekli yürüyüş yapıyorum, merdiven inip çıkıyorum, squat yapıyorum, hurma yiyorum. Daha ne yapayım. Sokmuyor kafasını kanala. Doktorum 40.haftam olduktan sonra başı kanalda değilse direk sezeryana alırım, bekletmem dedi. Sizce şu 1 haftada başını kanala sokar mı dersiniz? Hayırlısı olsun tabi yine ama sezeryan da hiç istemiyorum ya. Allah içimi biliyor ya. Neyse hayırlısı neyse o olsun ne diyim🤷♀️ Haftaya bugün herşey belli olacak ama yılmıyorum. Yaptıklarımı yapmaya 2 kat devam edicem😆😁