Tazeanneeeeeee Merhaba enfeksiyona yakalanıyorum sık sık. az önce yeşil bir akıntı geldi. Kıvamı da çok aşırı koyuydu. Bu neden oluyor. Normal beyaz ya da sarı değil. Bildiğimiz açık yeşil
-MinikveAnnesi- Tazeanneeeeeee doktorum sarı ya da yeşil koyu kıvamlı pis kokulu akıntın olursa önemli söyle demisti ilac vermek icin doktoruna soyledin mi
Burcak92 Tazeanneeeeeee ben de çok yakalandım hep fitil verdi doktor 🥺 erken doğuma neden olurmuş o nedenle fitilleri aksatmadan kullanmak lazım. Veya doğumda çocuğa bulaşırmış o enfeksiyon öyle dediler çok korkuyorum.
Tazeanneeeeeee -MinikveAnnesi- daha iki gün önce test yaptırmıştım. Enfeksiyon var dedi krem yazdı. Daha öncede antibiyotik yazmıştı. Bitince ilaçlar devam ediyor. Yeşil yeşil olunca endişelendim biraz
Tazeanneeeeeee Burcak92 yok canım korkmayın. Korku ve stres hamileliğin en büyük düşmanı. Kağan Kocatepe var YouTube da onu dinledim şimdi hamilelikte sık olan seylermiş. Bol bol su içip sürekli pamuklu ve temiz iç çamaşırı giymek lazım. Çok da korkmayın önleminizi alın yeter
Burcak92 Tazeanneeeeeee eğer temizlenmezse doğumda bebek o kanaldaki enfeksiyonları kendine bulaştırarak hatta ağzına kaçırarak geliyormuş bunu duyduktan sonra iyice tedirgin oldum :( evet o doktoru biliyorum ben de çok izledim insanı rahatlatıyor çok iyi