Kubraa5166 Merhaba canlar 34. Haftamdayim.ve ayağımda aşırı derecede ödem var Dr geçer diyor ama agrisi oluyor böyle bir durumda sizler ne yaptınız nasıl geçer veya çok sis oldugunds neler uyguladiniz
mhmmddgc Kubraa5166 İlk gebeliğimde bu durumu 15.haftamdam itibaren yaşadım bana en iyi gelen şey at kılı fırçasıyla fırçalayıp uyumak oluyordu. Şimdide şişiyor eşşim at kılı fırçasıyla fırçalıyor gece kramplarımıda azalttı. Tuzlu suya koyuyordum birde ılık duş çok iyi geliyor bana
Havva-nur-68 Canım sürekli yürüyüş yap ,ayaklarının altına yastık köy uzanırken, ılık suda beklet iyi gelir bende de ağrı oluyordu doktorum önerdi yapınca rahatlatıyor
-_Esra_- Tuzu hayatınızdan mümkün mertebe yok etmeye çalışın su tüketimini cogaltin. Ayakları kalbin yukarısına gelecek şekilde kaldırıp 1 saat dinlenin.
ceren_1411 35.haftadayım ayaklarım aşırı ağrıyor ödem fazlasıyla var doktorum normal diyor bana soğuk suya tuz koyup ayaklarını içine koy dedi yapıyorum 2 saat falan rahatlıyor ama gece uykularını haram ediyo.halbu ki tuz tüketen bir insan değilim tuz en fazla yediğim peynirle zeytinin içindeki tuzdur
Kubraa5166 ceren_1411 aynı durum bende de var geçici ama ağrılı olunca sıkıntı oluyor bende tuzlu suya koyayım madem öyle bı demek lazım yoksa yürüyüş yapıyorum tuzlu yemiyorum
ceren_1411 Kubraa5166 ben fazla dışarı çıkıp yürüyüş yapamıyorum ağırlaştım ve evim 5.kat asansör yok çok zor oluyor nefesim kesiliyor o yüzden evin içinde turluyorum ama gerçekten ağrı çok kötü ya ayağın üst kısmında ve bilek kısmında çok ağrı oluyo
Kubraa5166 ceren_1411 aynen aslında normal doğum düşünüyorsanız merdiven inip çıkmak bile bı egzesiz sizin için ben günde 1 saatte olsa yürüyüş yapıyorum da işte ona rağmen sis ayaklar
ceren_1411 Kubraa5166 şimdilik normal doğum gözüküyor bende çok istiyorum inşallah allah güç verirse in çık yapıp kolaylaştırmak istiyorummm