Gamzeaydin13 AyAysell bende 39+6 gelen giden yok carşamba günü randevum var 40 +4 oluyorum insallah yatış yaparlar
Gulsah_13 AyAysell 40+1 oldum sabah yatışım olacak normal doğum çok stresliyim suni verilecek bugun çatı muanesi oldum
AyAysell Gamzeaydin13 hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bi an önce sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah
Esmanur53 alya5 alyacım aynı gündeyiz doktor da bana salı gününe kadar bekleyebilirim dedi yatış olacak suni sancı verilecek bebişlerin gelmeye niyeti yok sanki 🤔
AyAysell Huda_seher erkek insan çok yoruluyor ya artık gelsin diyor hayırlı sağlıklı bir şekilde inşallah
Gamzeaydin13 AyAysell doğum yaptım canım 10 haziran cuma günü hadi darısı size inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ❤️🙏
alya5 AyAysell bu senenin çocukları çok inatçı heralde 😁hiç bir belirti yok ne nişan ne düzenli sancı 😊bu arada bizimde cinsiyetimizi erkek
AyAysell Gulsah_13 ya Allah yardımcınız olsun inşallah Rabbim bebeğinizi hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Huda_seher Zuhalsareelif benim doğum günümde doğsun diye 😅 ama benimki kız o kadar beklemez sağlıklı doğsunlarda zamanı önemli tabi 🥰 37-41 arası normal diye biliyorum sonrası tehlikeye giriyor hoş arkadaşımın kızı 42. hafta doğmuş tosuncuk 🙃