ikramomm Hanımlar haftaya randevum acaba nasıl anlarız dolandığını hareket azlığı dışında yani ya da çok tehlikeli bir şey midir ben yatarken çok sağa sola dönerim belkide 5 dakikada bir bu harekette yanlışmış yani korkuyorum açıkçası ya dolandıysa diye
cihandurumerve ikramomm ultrasonda görünür kontrolünüzde belli olur. Bende öyleyim çok sık dönerim 1 hafta önce muayene oldum dolanma yoktu inşallah olmaz 🤲🏻
ikramomm cihandurumerve bir yerde okudum o yüzden içimi korku sardı acaba mı diye inşallah randevu gününe kadar bir şey olmaz Allah’a emanetler 🙏🏻💖
Erygt123 ikramomm valla benim de dolanmış ama doktor korkulacak bişey yok dedi daha küçük çözer dedi 23 haftalık olduk bende bilinçsizce sağ sol yapıyorum valla
ikramomm Kcktrkul tek sebebi bu değildir ama şuan okuduğum kadarıyla dikkatsizce ani sağa sola dönüşler yüzünden oluyormuş hatta doktor dikkatli dön demiş falan bende o kadar sık ve bilinçsiz dönüyorum ki rahat olamıyorum diye korktum bide hareketli olan bebeğimin bugün bir kaç hareketi dışında bişi olmayınca önüme çıktı içimi korku sardı
Elilar2225 Kcktrkul hayır tabii ki, bazı hamilelerde kordon olması gerekenden uzun olduğu için dolanma olur