tuba-berfin Bank pozisyonu yapın ve iliski sonunda birkaç dakika ayrılmayın,ayrılma sonrasında da siz bir 15-20 dk daha öyle kalın o şekilde hamile kaldım ben
Sevimlianne_adayi Zuhrezuhre valla canım bende internete gördüm adamın vitaminlerini alıp dediği günlere uygun ilişki yapınca hamile kalan çok ben denemedim açıkçası bu ay ovulasyon testi kullandım oluruna bıraktım
Zuhrezuhre Sevimlianne_adayi ilaçların fiyatları su devirde biraz külfetli geldi bana da iyice araştırmadan temin edemedim bende biraz daha arastirmak lazım
Sevimlianne_adayi Zuhrezuhre illa Alman gerekmiyor git bi aktardan veya başka bir yerden ballı bitkiseli karışımlar al vs ben bu ay öyle yaptım bakalım
dezgi Sevimlianne_adayi canım o pozisyondan baskı oldu muhtemelen benimde ters rahimdi bende öyle hissediyordum bazı pozisyonlarda
Sevimlianne_adayi dezgi olabilir her zaman olmuyor ama yumurtlama veya çatlama günlerinde o baskı oluyor demek ki
Burcu0707 Sevimlianne_adayi yumurtayi 4 gun ust ustw degerlendirmeyin birdaha ins hamilesindirde.hata olur sperm daha yenilenmefen yeniden cinsel iliski mantiksiz.16 haziranda gebelik testi yap kesin sonuc cikar ters rahimle alakasi yok agrinin cinselliklte baskidan hava basincindan olur agri ins hamile kalmissindir
Sevimlianne_adayi Burcu0707 canım yumurtlamadan 2 gün önceyi değerlendirdim ve yumurtlama gününü değerlendirdim ara verdim artık hayrlıaı ya nasip sperm sorunu olmadığı için doktorum da aşılama yaptığında falan 3-4 gün ilişki öneriyordu
Zuhrezuhre Sevimlianne_adayi aldığınız karışımların içinde neler var tam olarsk akşam üstü çarşıdan bakayim bende 😊
Sevimlianne_adayi Zuhrezuhre içinde çam balı hayır tohumu civanperçemi çörekotu adaçayı Aslan pençesi polen propolis ekstarlı bu kadar kuzum ben bunu 10 gün kullandım sonra yumurtlama gördüm genellikle böyle karışımları yumurtlama görünce bırakman gerekiyormuş