Ela7400 Kaçıncı haftada normal doğum için hurma, bitki çayları, egzersiz vs yapmamız gerekir tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi ? Ve başka neler yapmalıyız ? 🐣🌼
Sirkelimon Ela7400 doktor, bebek 2400 gram olmuş dediği anda hurmaları da yicem pilates topunda da zıplıcam 2500 gram olduğu gibi doğurabilirim
Ela7400 Sirkelimon bende en son 34 de 2.200 dedi herkes çok zayıf diyor ama ben kiloyu takan biri değilim sırf yorumlar canımı sıkıyor 2.500 ü geçince küveze alınmıyormuş benim içinde 2.500 ü geçse fazlasını aramam bide naçizane önerim merdiven inip çıkmak 😂🌸
Sirkelimon Ayliz_123 yoo daha 28. Haftadayız biz doğum pozisyonuna da gelmedi galiba ben doğuramayanlardanım
Acemianneee08 Ela7400 canım bizde 34 de 2200 Gr dık hiç sıkma canını çünkü haftasına göre normal emin ol 🤗 38-40. Haftada 3 kg doğar bu bebekelr fazlasına da gerek yok
Ela7400 Ayliz_123 ah ahh 😕 benim içime bugün bir his doğdu sanki böyle bir iki haftaya gelecekmiş gibi bu zamana kadar hiç böyle bir his yoktu .. bende süreç nasıl oluyor diye üzerine iyice düştüm bide önümüz bayram görevde olduğumuz için ramazan bayramında gidemedik memlekete 12 saat sürüyor yol bu bayram da da olamıycaz sürekli baskı var eşimin ailesinden taraf burda olsun doğum diye bende burda doğurup sağ salim gitmek istiyorum Allah’ın izniyle 40 ımız çıktıktan sonra ama eşim de gitmek istiyor bir yandan beni ikna etmeye çalışıyor yıldım 6 aydır baskı var gelsin burda doğursun diye belki baskılar da beni bu hisse itti bilemiyorum 3 kez nstye girdim hiç çıkmadı sancım bilmiyorum nasıl olacak ne olacak nasıl doğurcam korkusu değil de nerde ne zaman doğurcam korkusunu yaşatıyorlar bana son günlerimde 😕
Ayliz_123 Ela7400 o his hep oluyor zaman kısaldıkça ha geldi gelecek hareket etse Bi umut doğum dur diyoruz Senin içinden nasıl geçiyor sa nerde kendini rahat hissedeceksen orda yap doğumunu En rahatı evin olur bence gece gündüz emmek isteyecek gece kaç kez uyanacak sonuç ta bizim de bayram da doğum sonrası da düğün var küçük Çoçukla hiç gitmek istemiyorum ama mecbur Sana bakacak var mı başka doğum dan sonra
Ela7400 Ayliz_123 ya bende hep dedim burada istiyorum diye bide ortak ev orası kaynımgil çoluk çocuk yetişkin erkek çocuğu da var dünya ahiret kardeşim ama kanama olacak banyosu osu busu ki sütyen bile takamıyorum daha şimdiden göğüslerim çok acıyor emzirirken hiç takamıycak gibiyim pijamayla bile durulmayacak ortak ev sonuçta ama bunu anlamıyor başkomutan kaynanam sen bakamazsın diyip duruyor deli ediyor beni 3 gün önce kavga ettim aradım ağzıma geleni saydım daha büyük olarak sizin demeniz lazım düğündü bayramdı sizden geçti sağ salim doğsunda sonra gelirsiniz demenizi bekliyorum arayıp eşimi doldurup baskı edip durmayın ben doğurcam siz değil dedim bi duruldular ama anlayış sıfır eğer olsaydı 6 aydır gelmiycez dememize rağmen arayıp arayıp gelin gelin demezdiler bu stresimi bu halimde yaşattılar ya Allah’a havale ediyorum ki 40lı kadının ve çocuğun düğün evinde bulunması felan çok sakıncalı kimine hurafe gelir ama ben çok korkarım bakalım son gücümle burada doğurmaya savaşıyorum hayır millet bu ayda doğum korkusuna girer ben gitcem mi kalcam mı kimler ne laflar edecek nasıl tartışmalar çıkacak korkusuna girdim gerçekten Allah yardımcım olsun 🤦🏻♀️🤲🏻
Ela7400 Acemianneee08 ya gerçekten mi ne bilim evham etmiş gibiyim bide laf edenim çok kilo almadım doğru düzgün 64 le kaldım en son aç karına 72.850 çıktım kendim normal doğum olsun istiyorum hemen kalkabilmek için kendim için sorun değil ama elalemin lafı beni artık çok bezdirdi ve piskolojimi mahvetti inşallah sağ salim kavuşurum, kavuşuruz 🤲🏻❤️
Ayliz_123 Ela7400 öyle hiç takma duymazdan gel bildiğin gibi davran bazı şeyleri kafaya takmamak gerek özellikle böyle şeyler çok stres yapıyor rahat edemezsün dediğin gibi görmek isteyen evine gelsin
Acemianneee08 Ela7400 duymamazlıktan gel canım benim sağlıkla doğsunlar gerisi hiç önemli değil inan ki doğduktan sonra fazlasıyla kilo alıyorlar hemen 🙃
Ela7400 Ayliz_123 Acemianneee08 Allah razı olsun sizlerden 🤲🏻 inşallah hayırlısıyla sağ salim kavuşurum geriside Allah’a emanet artık 🌸 sizlerde sağ salim kavuşun inşallah 🤲🏻❤️