Cananyildiz Betulfurkan19 bende 28. Haftadayim doktor 1 cm açıklık var dedi cok korktum ağladım henuz çok küçük sizin durum nedir acaba korkulacak bir durum yok degil mi agrım sancım yok nst temiz
Betulfurkan19 Cananyildiz 13.haftada 1 cm açılma var denilmişti progestan kullandım bir kutu ve bır tane de pruluton iğne yapılmıştı o zamanlar. Çok şükür ki bir şey yok şimdilik 22+3 olduk 🥰 yine de çok temkinliyiz ağırlık kaldirmiyorum bir yere uzanmiyorum günüm genelde uzanmakla geçiyor
Cananyildiz Betulfurkan19 daha sonra baktılar mı canım açılma var mı devam ediyor mu diye çok korktum aglamaktan helak oldum henuz çok küçük
Betulfurkan19 Cananyildiz hayır daha sonra hiç alttan muayene olmadım. Çok şükür ki kanamam falan da olmadı bu şekilde devam ediyoruz
eslemsi Evinblgl 1 2 cm onmli dgl bnm 2 idi hc ilerlemedi 1e geri dustu hatta sezeryan oldum. Hm dha ck erken 38 39dan once dogurmk istemem sahsen ben
Tugcaduman 34.Haftada benim de 1cm açılmam vardı şuan 36dayım bu gece sabaha karşı bebek sertleşti ama normale dönmedi uzun süre ve regl ağrısı gibi ağrım oldu bekledim belki yalancı sancıdır diye geçti şuan için acaba doğum mu yaklaşıyor
Cananyildiz Betulfurkan19 benimde kanamam vs yok nst temiz çıktı sadece 1 cm açıklık dendi. Teşekkür ederim insallah zamaninda sağlıkla kucağımıza alalım
Beymin Nisa1710 aynı ben 39+1 deyim dün doktora gittim ama alttan bakmadı. Bişey olursa gel onun dışında 40+0 da gel alttan bakarız dedi. Bende haliyle merak ediyorum açılma başlamışmıydı vs diye herkeste soruyor ne zaman doğurcaksın diye. Şu son günler canım sıkıldı her an tetikte kalmaktan