Berenibeklerken Kızlar bugün fark ettim göbeğim düşmüş. Yürümekte de zorlandım bugün baya zaten. 35.haftadayım daha. Göbek düştükten ne kadar sonra doğum oldu sizin bilginiz var mı?
pusatmom35 Berenibeklerken 32 de bebek doğum pozisyonu almıştı daha sonrasında 36 -37 de göbeğim düştü ama doğumun göbek düşmesiyle alakası yok bence 40.haftada doğurdum
Hafize27 32 haftada göbegim düştü benim herkes öyle diyordu 35 doktor dogum pozisyonu almış dedi 37 deyim cok alakası olduğunu sanmıyorum
Hande1nur Berenibeklerken korkma korkma çok ayakta durma bi 2 hafta daha sabreder insallah,ayaklarını yukarı dik uzan sürekli
Berenibeklerken Hande1nur 2 hafta sonra alcak doktor zaten tansiyonum var o kadar sabretse yeter bana 😄 teşekkür ederim canım 🌸
Hafize27 @Berenibeklerken 35 ileri hafta yine dinlenin cömelme yürüme fazla yapmayın ilk oglumda 37 1 cm acıklı vardı sandım ki gelir ta 40 da doğdu belli olmuyor vakti ne zamansa
Berenibeklerken pusatmom35 inşallah benim de öyle olur ya 2 3 hafta daha beklese yeter zaten teşekkürler