Merhabalar kızlar bu buraya son yazışım sonrasında uygulamayı sileceğim 🥹🙏🏻
Pazartesi günü 37. Haftada doktor muayenesi sonrası 3 cm açıklıkla doktorum yatışımı verdi.
Bebeğim 4 kilo görünüyordu gelişmişti fazla bekletmek istemedi açıklıkta vardı zaten
Yatışım yapıldı suni sancı bağlandı biraz ağrı sancı çektikten sonra 4 5 cm açıklık oluştu sonrasında epidural aldım hemen 4 5 saat öyle bekledik açılmayı ve bebeğin aşağı inmesini açılma oluştu ama bebek inmedi ama sancılarım çok arttı epidural bile engel olamadı resmen kovarsanız bağırmaya başladım beni doğum çatalına aldılar sancım geldikçe ıkınmaya başladım öyle bir ıkındımki boğazlarım hala acıyor doktorum kesik attı ıkınmalar 40 dk bir saat sürmüştür artık bayılacaktım en sonunda kafasını gördüm diyince doktor 2 3 kere öyle bir ıkındımki oğlum geldi hemen 🤗 o gelir gelmez ne ağrı kaldı ne sızı
Sonrasında dikiş atıldı baya sayısını bilmiyorum kardeşim 18 diye duymuş ama emin değiliz
Beni odama çıkardılar oğlumda bebek odasında muayene oldu
Maalesef küveze aldılar çok hızlı nefes alıp veriyormuş o günden beri küvezde durumu iyiye gitti çok şükür yarın emzireceğim ilk defa sonrasında sorun yoksa eve götüreceğim isteyeceğim çocuğumu çünkü durumu iyi hortumları çıkmış küvezde ama biberonla besleniyor bir sorunu yok sırf para için bu süreci uzattıklarını düşünüyorum 🤨
Neyse yarın bebeğime kavuşacağım inşallah 🙏🏻
Doğum hikayem bu şekilde benimde ben çok zorlandım umarım sizin doğumlarınız bir avazda olur bu söz gerçekten çok kıymetliymiş duydukça amin diyin 😁