GunesKivanc 🛍 Alışveriş Listem 👶🏻 Bebek için ✔️Hastane çıkışı 2 adet✅(Biri 10’lu biri 5’li) ✔️Zıbın takımı 2-3 adet✅ ✔️Tulum 5-6 adet✅ ✔️Bodyler 6-7 adet kısa-uzun kol✅ ✔️Penye yelek 3-4 adet✅ ✔️Pijama takımı 2-3 adet✅ ✔️Ayaklı pijama altlıkları 6-7 adet✅ ✔️Yedek iç zıbın✅ ✔️Yedek eldiven✅ ✔️Çorap✅ (Kıyafetleri farklı bedenlerde al) ✔️Penye önlük 7-8 adet✅ ✔️Battaniye✅ ✔️Nevresim 2-3 adet✅ ✔️Emzirme örtüsü ✅ ✔️Ağız mendili✅ ✔️Alt değiştirme örtüsü 2 adet✅ ✔️Tırnak makası✅ ✔️Pişik kremi✅ ✔️Bebek yağı- bebe şampuanı-losyon✅ ✔️Yıkama süngeri✅ ✔️Bebek bezi✅ ✔️Islak Mendil✅ ✔️Bornoz-Havlu ✅ ✔️Tarak✅ ✔️Emzik Zinciri✅ ✔️Kapı süsü✅ ✔️Hediyelikler✅ ✔️Beşik✅ ✔️Bebek Arabası✅ ✔️Banyo aparatı, küvet, küvet bezi✅ ✔️Telsiz✅ ✔️Cam biberon✅ ✔️Emzik-Emzik kutusu✅ ✔️Ateş ölçer✅ ✔️Biberon temizleme fırçası✅ ✔️Biberon-emzik temizleme deterjanı✅ ✔️Çamaşır Deterjanı✅ ✔️Anne-Bebek Günlüğü✅ 🤱🏻Benim için ✔️Hastane çıkışı✅ ✔️Pijama takımı✅ ✔️Gecelik✅ ✔️Korse✅ ✔️Terlik-Taç ✅ ✔️Meme ucu serumu✅ ✔️Anne pedi✅ ✔️İç çamaşırı✅ ✔️Göğüs pedi ✅ ✔️Süt pompası✅ ✔️Emzirme sütyeni✅ ✔️Emzirme atleti✅ ✔️Depend✅
Eymenikoo Bu liste genel mi yoksa sadece hastaneye götürecekleriniz mi acaba bende yeni başladım alışverişe kıyafet ne alsam hiç bilemiyorum 😐