GelMucizemol bizdee sizin haftalara gelebiliriz insallah kizlar 27 haftada kilosu 1.200 du simdi 29 kactir bilmiyor.m 1 hafta önden gidiyor hayırlısı bakalım inşallah hepimiz alırız kucagimiza meleklerimizi 😚
Hana_33 34+2 olduk ama kilo ile ilgili bilgim yok en son 1.800 gramdı 3 hafta önce ekimin basında gel doğum da 14 ekim dedi 🤗👍
OzgeOksuz90 Hana_33 Allah allah. Bizde bugün tam 34 olduk ama normal doğuma 28 ekim demişti doktorum,aramızda 2 gün varken sizinki neden 2 hafta önce acaba?
Hana_33 OzgeOksuz90 inanın bende bilmiyorum eylülün basında gittim kontrole doğum ücretini knsrken ebeye doğum ne zaman die sordu 14 ekim dedi ne zaman gelelim dedim ekimin başlarında gel dedi bende 5 yada 6 ekim gibi gderm bakarm
Sefanur Aah bende 34 haftalığım ve 2 kasım dedi doktorum neden farklı böyle kızlar ama ben yurt dışında kalıyorum
FundaMuminCoskun 34+3 um 2 gun once gtmıstım 2267 gramdı ama 33 hftayla uyumlu demıstı 1 hfta snra tekrar cagrdı inşallah hftasyla uyumlu olur cok moralım bozulmustu doktor normal dedı ama yınede kafaya takıyo ınsan ya