Fithatunnn [silindi] ay sonu yaıcam ben öncesinde yapınca cıkmayabilio geç döllenme vs. Olabiliyor garanti olsn
babymoomss YaSeEeeee benim bugün adet olmam lazım ama iki gündür ovulasyon testim koyu çıkıyor adet de olmadım anlamadım
HKclm Fithatunnn bu aksam vericem kuzum varsa cikar kanda diye dusunuyorum. Pihtilasmam var cunku igneye baslamam lazim hemen
Adensu_ Benimde bat 23 dun test yaptim negatifti bugunde negatif cikar diye yapmadim daha.. asiri halsizim uykum var belim agriyor midem bulaniyor.. normalde asla yasamam regl doneminde bunlari
Fithatunnn Adensu_ aynıyız bnmde bat 23 bnde adet olmadm hafif akıntı var kemık rengi. Bende kaset yaptm negatifti ama kan vermek içn pts yi beklicrm hcg nin kanda görünmesi 4 gün sürüyormş
HKclm Fithatunnn kuzum 4 gun mu suruyormus hic duymamistim ben onu. Benimde bat 23 veya 24 dun aksam kan verdim 1.20 cikti yukselme sansi var midir bilginiz var mi. Hala adet olmadim 😔
YaSeEeeee Kızlar bat 23 tü ama adet olmadım akşam kaset test yaptım 2.çizgi silik olarak çıktı bakalım hayırlısı 🙃
Bebegimizolsun Fithatunnn bat 21 hala adet olmadım testte yapmadım Çok yoruluyorum iki adım atsam, sürekli bi uyuklama hali var üzerimde, akıntım var kemik rengi belim ağrıyor ama adet yok ortalıkta