Semaan Bana sanki düşük gibi geldi ama doktor normal kilosu dedi sizinki kaçtı bu haftalarda acaba merak ettim
NrcnGltkn Semaan çok normal 32+1de gttim 1870di benmki ve haftasıyla uyumlu dedi doktorum sizinkide gayet normal yani beklentiniz neydi 2 kilo flnmi 🙄
Semaan smnrsmnr doktor herkes bir degil dedi senin bebegin fatklı onlarınki garklı dedi nette yazanlara bakma dedi ama ben yine 2kg bekliyordum dedim😂
Semaan NrcnGltkn aynen en azından 2kg bekliyordum dedim okuyorm bazılarınki 2kg ve üstü düşük geldi dedim herkesin benegi farklı galan dedi
H-s073 Her bebek farklı 32de gittim bende 2035 gramdı bana da az geldi ama doktor gayet normal dedi biz anneler baya kilolu istiyoruz galiba🥰
Bsr-12 haklisinesracim kelimeleri biraz dusunerek kullanin boyle zmanlarda insanlar hassas belli ki stres yapmis bayiliyorsunuz bilir kisi olmaya
Mantosuzmadonna Ben 33+5 te gittim bugün 2 dedi bana da çok düşük geliyor bebeğimin kilosu kendim de şimdiye kadar 15 kg aldım hepsi bana yarıyor son aylarda çok yemeye de korkuyorum napicam bilmiyorum
Semaan Mantosuzmadonna işte doktora söyledgmde herkesin bebegi farklı diyor kıyaslama yapmayın diye bmde isterim kilosu olsun ☹️
Mantosuzmadonna Semaan işte bı de benim oğlum 3600 doğdu 36. Haftada o yüzden şimdi kızım minnak geliyor alışkın değilim 😂