Bsrbsrrr Kızlar bir kez daha açıyorum bu postu😊 çatısı basık olup normal doğum yapan var mı ? Ya da yani sizce normali denemeli miyim kafam cok karısık bebek 3250 kg daha 37+4 de bu şekilde cıkmıstı
Eylulsmom_02 Bsrbsrrr bizde bugn arkadasımla onu konustuk oda bugn kontrole gitti doktor aynısını demiş basık demiş bide kilosu fazla olursa doğuramazssın gel bidahakine seseryan tarihi alalım demiş doktoru 🤭
ipekveatlas Bsrbsrrr ben hiç atmazdım riske. hem çatın müsait değilmiş hem de ultrasonda kilo yanlış çıkabiliyo benim oğluma 3400 doğcak dediler doğumdan 3 gün önce ve 3 gün sonra 4 kilo doğdu çok zor bi doğum yaşadım çatım müsait olmasına rağmen
Smyye1B Bsrbsrrr Benimde 37+1de 3250 çıktı kilosu çatı tamamen kapalı beklersek hem sana yazık hem normal doğumda bebeğe zarar verebiliriz dedi.
Bsrbsrrr Eylulsmom_02 bana da 1 hafta sonra aç gel bebeğin kilosuna bakalım dedi hızlı kilo alıyosa bakarız dedi sezeryan için😫
Eylulsmom_02 ipekveatlas geçmiş olsun ne kadar acılı yada zor bir dönem an olsa bile sonu çok güzellll 😇🌸 allahım herkeze anne olmayı nasip etsin
Eylulsmom_02 Bsrbsrrr üzülme kız bende sezeryan oldum belden uyustum çok eğlenceliydi 🤭🤭aslında çok korkağım o konularda iğneden bile korkarım ama işte sonu güzel yaaaaaaaa o kızımın sesimi duyduğunda susması resmen mucize 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Bsrbsrrr Eylulsmom_02 sezeryandan da korkuyorum normalden de bu ara doğurmayım içimde kalsın kafasındayım 😂😂 hiç ameliyat olmadım 🫣 iyileşmesi zor mu oldu
Eylulsmom_02 Bsrbsrrr ben 1 haftaya toparladım kendimi bide tektim 🥰 sadece kızımla ilgilendim bide 4. Gün eve düşük ayarda süpürge vurmuştum misafir gelir die
Bsrbsrrr Smyye1B benimde çok basık dedi bazıları belli olmuyor o doğum sırasında normal açılıyo dedi ama bilmiyorum kafam cok karıstı
Smyye1B Bsrbsrrr Haftaya sezaryene alıcakmış bebeği riske atamam dedi. Benim hiç açılacak gibi de değilmiş işte mecburi sezaryen olacağım.