Night Kızlar ayaklarım davul gibi şişti. Özellikle ayak bileklerim. 5 gündür yazlıktayım burda baya yürüyüş yaptım yüzdüm falan sanki yürüdükçe daha da şişti… buz falan koyuyorum arada iyi geliyor. 27. Haftadayım.. o kadar şiş ki zor yürüyorum
Kizilkafaa Night Benimde, spor ayakkabı giyemiyorum artık 26. Haftalık anında topuklarım agrıyor ve şişiyor. Kız biz biraz erken mi ağırlaştık ne oldu 😂😂
Hilalohilal Night bende hiç öyle bir sorun yoktu son haftalar başladı 37 38 olan ayak numaram şuan 42 gibi eşimin terligini giyiyorum 😂 bazen iniyor uzanıp ayaklarımı havada tutunca ama sonra ayağa kalkıp biraz oturunca gene şişiyor
Burcu0707 Night yurumek su icmek alakasi bile yok ben buldum cozumu.benim ayaklarim bildigin fil ayagi oluyordu… gunese cikmayacaksin gunduz hic gunes gormeyecek ayaklarin bak nasil iniyor gor😆
suhedacapraz Night aynı sorunu yaşıyorum ayak bileklerim inanılmaz şişti. Benim ayrıca kol ve ellerimde uyuşmalar var. Parmak uçlarım karıncalı. Sizin de öyle mi?
Night suhedacapraz aa yok uyuşma karıncalanma yok ama huzursuz bacak sendromu var sürekli ayaklarımda bacaklarımda bi gerilme isteği ve aşırı bi huzursuzluk:(
Bebisiannesi Night 35+5 teyim. 2-3 hafta öncesine kadar ayak bacak şişmem yoktu ne zaman ki sıcaklar çöktü bırak ayakkabıyı çoraba bile girmiyor ayaklarım bileklerim balon gibi iğne batsa patlicak gibiyim 😂