Happyy_anne 2 hafta oldu doğum yapalı korse takıyorum ama şişkinlik hala var ve sezeryan yarası ne zamana tamamen düzeliyor
HacerZumra Happyy_anne kişiden kişiye değişir ben çok zayıflamıştım ama az da olsa minnacık kalmıştı ama belli değildi öyle görünüyordu yani sırıtmıyordu
Alwayshope Happyy_anne bence bünye meselesi benim doktorum sezaryen sırasında dikişi atarken kaç kg almıştın diye sordu 10 dedim aferin şu an dikişlerini atıyorum karnın dümdüz dedi. Gerçekten de ilk ayağa kaldırdıklarında karnım hiç yoktu sanki doğım yapmamış gibiydim. Üstelik iki sezaryen arasında 14 ay olmasına rağmen
Sedefege Kişiye ve doktora göre değişiyor cnm bunlar. Düşünme bunları bol bol su iç yürü bebeğine odaklan. Onunla geçireceğim her saniye çok kıymetli moralini bunları düşünerek bozma. Dikiş yerini kuru tutmaya özen göster daha hızlı olur enfeksiyon kapmazsa
Happyy_anne Sedefege öyle yapıyorum lohusalıkta bir yerede çıkmıyorum bebeğime odaklanıyorum ama aynaya bakıncada insan düşünüyor eski Halime geri dönebilcekmiyim diye