Gzmmtrkmn eslemsi evet eksik de bitmiyor ihtiyaç da bitmiyor herşey de çok pahalı daha kapı süsü falan alıcam 😮💨
Gzmmtrkmn mrvasln evet ağız mendili koydum 3 adet. O zaman ekleme yapayım fazla olsun da eksik olmasın doğru diyorsun :)
Rav-Ebu Gzmmtrkmn 32.haftaya kadar bir tane bile çorap almadım 3 gün önce gittim toptan alışveriş yaptım fazla birşey almadım büyüdükçe almak daha mantıklı. İnce battaniyeler hastane çıkışları takımlar zıbınlar çoraplar havlu bez Müslin emzik vs aldığım gün hepsini makineye attım yıkadım kuruttum ütüledim hastane çantamı bile hazırladım ve bunların hepsini 3 günde yaptım 😂😂 Beşik te dün sipariş ettim hepsi burada dan pazartesi gelicek inşallah bu benim eşyalarım hazır değil onunda bı kaç haftaya hazırlarım 💞💞bu arada 32+4 üm🌼
Gzmmtrkmn Rav-Ebu aynen aslında 1 günde alınıp halledilecek iş, bende aynı senin gibi birgünde aldım yıkadım kuruttum ama ütü işim uzun sürdü ilgi bekleyen bir oğlum daha var sürekli başından kalkmak zorunda kaldım o yüzden 😂 ya para olsun yeterki hemen halledilebilecek şeyler ama işte herşey çokkk pahalı 😮💨
Rav-Ebu Gzmmtrkmn Benimde ikinci gebeliğim. 21 aylık kızım var. Para olunca bir günde alınıyor ama en kötü takımlar 50 TL den başlıyor. Ama dediğim gibi fazla birşey almadım birçok şey ablasından kullanacak pişik kremi ıslak mendil burun aspiratörü banyo havlusu( ablasının eskisini kullanır) Tarak tırnak makası bunları ablasıyla beraber kullanır ben sadece tekstil ürünleri aldım. K çocuğu olanlara Allah yardım etsin herşeyi baştan almakk🤢🤢🤢🤢
Hoppala 37+4 hazırlamadım daha. E makyaj şeyi, tarak, saç düzleştirici bunları son ana kadar kullanıcsm ya çünkü ondan yapmadım ne bilym
Gzmmtrkmn Hoppala az kalmış seninde baya. Yavaştan hazırla bence canım onları en son koyarsın bende öyle yapıcam 💆🏻♀️
Aysunnnn_ Gzmmtrkmn Yorumları okudum da peki ben nie bu kadar rahatım 😂😂😂 32 oldum hâlâ rahat rahat geziom valla gördüğüm iyi oldu sağol bacım yarından itibaren çantamı hazirliyayim😂😂😂😂😂🤲🏻🥰🥰💕💕💕
Gzmmtrkmn Aysunnnn_ ne demek canım benim 😄 yardımcı olabilmek adına açtım postu ama çoğu kişi yazmıyor bile. Kaynana,görümce postu olsa herkes uçuşurdu 😂 başla bencede yavaştan kenarda dursun kafan rahat olur 😘
Aysunnnn_ Gzmmtrkmn Çok teşekkür ederim 🥰 ❤️ Bende o kaynana görümce postlarindan kafasını kaldiramayan lardanım canımızı çok yaktılar bizde içimizi dökecek yer arioruz napalim bacım 😂😂😂😂😂😂🤲🏻
Gzmmtrkmn Aysunnnn_ bende okuyup yazıyorum tabiki herkes sorununu yazıyor fikir alıyor ama gördüğüm çoğu yardımlaşma postunda orda yorum atanlar yok benim lafım onlara 😃ne diyeyim hepimiz hayırlısıyla alalım kucağımıza önemli olan o 😍
Aysunnnn_ Gzmmtrkmn Ay amin amin inşallah önemli olan o zaten geride kalanlar gelip geçici zaten 🥰🥰❤️