Gzmmtrkmn Bugün hastane çantamı hazırladım çok şükür. Birkaç eklenecek birşey kaldı onları da doğuma kadar yavaş yavaş eklerim. Sizler neler yaptınız kızlar? Çantalarınıza neler koydunuz veya koyacaksınız hepimiz söyleyelim fikir olsun 😊
Cunponannesi88 Gzmmtrkmn bende yeni başladım 1 haftaya biter bavul işleri zaman hem geçmek bilmiyor hemde geçiyor korkuyorum ☺️
Arzukeskin Gzmmtrkmn ikinci çocuk diye galiba ben daha başlamadım zaten aralarında 18 ay bu oğlumdan çok şey var müslin battaniye vs sadce hastne çıkışı bezi vs almam kaldı çanta falan ortada yok ama çok fazla şey var zaten ondan rahatım galiba
Gzmmtrkmn Ezgiduru en güzeli ya bende erkenden hazırlayıp kafamdan çıkarmak istedim bugün hallettim çok şükür
Gzmmtrkmn Cunponannesi88 valla banada geçmiyorrr 😮💨 hergüne bir iş sığdırıyorum sırf zaman geçsin diye
Gzmmtrkmn Berf123 evet düzenleyici aldım onlara koydum ayırıp ayırıp hem derli toplu oldu hemde neyin nerde olduğu belli benden başkası alsa bile karıştırmak zorunda kalmaz
Gzmmtrkmn Pyrz_07 ah ne güzel yanında birinin olması 😓 benim ailem uzakta annem falan da çalışıyor, evde 3 yaşında bebeyle kendi kendime yapıyorum yavaş yavaş 😊
Hulya3456 Bizde 32. Haftadayiz bebeginkiler yıkandı utulendi benim kiler de sira hazrlik aşamasındayız henüz 😇
Gzmmtrkmn Hulya3456 yıkama ütüleme işi nedense bitmiyor bir türlü 😂 bende bir haftadır sürekli bişeyleri yıkayıp ütülüyorum. Çanta hazır ama ütü bekleyen halâ bişeyler var
Pyrz_07 Gzmmtrkmn benim ki uzakta yardımcı olmak için erken geliyor doğumdan sonra bebiş toparlanınca geri döncek
Gzmmtrkmn Neler koydunuz nelerden kaçar tane koydunuz yazarsanız hepimize fikir olur benim 2. Çocuk ama ilki erken doğduğu için böyle çanta hazırlama telaşım olmadı. O yüzden ilk benimde çanta hazırlama olayı 😂
Gzmmtrkmn Arzukeskin benimde öyle canım cinsiyetler de aynı olunca inanki pek fazla bişey almadım. İlk oğlum 33. Hafta da erkenden doğunca şimdi gözüm korktu hemen hazırlıklı olmak istedim, yoksa bende ertelerdim eminim :)
Gzmmtrkmn Pyrz_07 olsun ne güzel yakınlarından birinin yanında olması destek olması rabbim eksik etmesin hiç birini🙏 Bebişin ismi poyraz galiba yanılmıyorsam ?
Arzukeskin Gzmmtrkmn bizimde aynı cinsiyetleri ilk oglumda erken doğum riski vs çok şey yaşadım o yüzden ikincide biraz daha sakinim galiba senin gibi sağlıkla gelsinler de eksikleri kıyafet olsun.
Gzmmtrkmn Pyrz_07 anladım canım, benimde oğlum olacak da ismini poyraz düşünüyoruz. Dedim adaş olacaklar herhalde :) meğerse senin kızmış ismi gibi güzel ömrü olsun inşallah prensesin 🌸