Ormanmeyveli Kızlar beşik dolap aile büyüklerimiz almak istedi. Büyük parçalar o şekilde. Bunların yanına birde mesela 1 adet havlu almıştım 1 adet daha alacağım belki indirimden şampuan vs onları stoklayabilirim. Önerilerinize açığımmm
Buseyllzr Ormanmeyveli ben oyun halısı süt saklama kabı saç fırçası reflü yatağı serum fizyolojik bunları almadım bebeğin ihtiyacına göre alırım diye düşündüm yada biraz zaman geçince. Lohusa pedi emzirme sütyeni alabilirsin kendine ☺️🙏
Ormanmeyveli Buseyllzr aaaa görmedim kiii bildirimler doğru düzgün düşmüyor ki yaa… Vega avm var biliyorsundur belki oraya evim yürüme mesafesinde cemre parkına yakın aşkım seeen tam nerdeydinn
Buseyllzr Ormanmeyveli ay inanmıyorum benim evde orda cemre parkına 5 dk 😂 Güneşevler semt pazarı var biliyormusun yanında poliklinik var tam onun karşısındaym akyurt markete fln çok yakın
Ormanmeyveli Buseyllzr kızzzz nerdeyse kapı komşusu çıkacağız yaaaa 😂😅😅 Ben de Akyurtun 2 sokak üstündeyim çoğu zaman alışverişe oraya geliyoruz. Polikliniğe de gidiyorum bazen kan vermek için 😂
Buseyllzr Ormanmeyveli ahaha ay valla bu kadar yakın çıkacağımızı beklemiyordum polikliniğine geldiğinde bana yaz karşıdan el sallayim sana tam karşısında eczanelerin ustundeki binadayım hergun de akyurta ekmek almaya giderim 😂😂
Ormanmeyveli FHKK Ayy göğüs kalkanı insanı rahatsız etmez mi çünkü baya büyük duruyor o göğüste hep duruyor demi