tuanis35 Kızlar Lansinoh tekli elektrikli göğüs pompası jokerde indirime girmiş. Kullanan veya çevresinde kullanıp memnun olan var mı? Aventle epey fiyat farkı var. Sizler ne yaptınız?
Nily tuanis35 ben lansinoh aldim Kullanan birkac kisiden olumlu duymustum İndirim dediniz ama ben zaten jokerle Ayni fiyata almistim eminonunde havuzluhandan:))
Kkync tuanis35 Ben de güzel yorumlar duyunca lansinoh aldım 2si bir arada olandan inşallah memnun kalırım
Burcu16 tuanis35 bende aynısını iki hafta önce aldım ☺️ 250 ydi bide tekli yeter diye düşündüm çok övenler oldu can acıtmıyor süt hemen geldi vs umarım beklentimi karşılar
tuanis35 Nily izmirdeyim ben :) 230 TL ye düşmüş uygun geldi internetten fiyatlarına bakınca 😄 kararsız kaldım bende dilerim memnun kalırsınız sizde💕
tuanis35 Kkync inşallah memnun kalırsınız. İkili olması ekstra avantaj tabi iyi günlerde kullanin😍 bende karar vermek istiyorum artık:)
tuanis35 Burcu16 bende tekli yeter diye düşünüyorum alırsam tekli alıcam inşallah söyledikleri gibidir memnun kalırız 🙂