Tubiiiiif Kızlar benim gibi kilolu olup bebeğinizin hareketlerini kaçıncı hafta hissetdiniz şuan 15+3 ben merak ediyorum acaba ne zaman hissederim diye 😊
Gulpoyraz Tubiiiiif kilolu değildim ama ilk hamilelikte cok geç hissettim 20. Haftalarda ikinci de 14. Hafta
_Melekk_ Tubiiiiif 88 le hamile kaldım şuan 18 haftalığına 3 kilo aldım 1-2 gündür soluma yatınca minik minik kıpırtı oluyo
miroski_22 Tubiiiiif 89 ile hamile kaldım ben 7 kilo verdim hamileliğimin ilk 3 ayında canım şuan da da 2 buçuk kilo aldım sadece 28+3 haftalık hamileyim kilo vermemle alakasi var mıdır bilmiyorum ama pek sanmıyorum da pek
Edacelebi İlk hamileliğim 16-17 de hissetmişim aslında ama gaz dolaşıyor sanmıştım anlamam 18. Haftamı buldu 😂 Belki seninde öyledir
Aydabu36 Tubiiiiif ilk hamilelikte biraz daha gec hissedilir en net 20 lilerde hissedersin telaslanma 🥰❤️
Tubiiiiif 2cocukluana nasıl bir histi bazen birsey kayıyor gibi damar atar gibi hissediyorum ayırt edemiyorum 😊
2cocukluana Tubiiiiif elimi gezdirirdim karnimda belli bir yerde karincalanma gibi sanki değişik bir his olurdu sonra kimildama tekmeye gecti
sdymtl Bence kiloymuş ilk gebelikmiş yalan. Ben 96 ile hamile kaldım 16.haftamda bariz hissediyordum ve ilk gebeliğim
Tubiiiiif sdymtl ne bilim etrafım kilolu olunca daha geç hissedilir diyor ay 16 az kaldı benim bende hissederim inşallah 😍
ipek_54 Tubiiiiif ilk hamileliligimde 93 kiloyla hamile kalmıştım 19ncu haftamda hissettim şuan ikinci hamileligim 89 kiloyla hamile kaldim 15nci haftamda hissettim çok hareketli maşallah 🧿 suan 21haftalik