Elayvzz izobellaaa-_- ben canyon olan modelini aldım arkadaşım kullanıyodu o modeli 3 çocuk daha büyütür o kadar sağlam demişti
Nzdr izobellaaa-_- ilk cocugumda travel aldım bin pişman oldum bı yılı dolmadan kabin sisteme geçtim oh bee dedim. Travel işkence ne tasiyabiliyorsun ne bı yere götürebiliyorsun ne bagaja sığıyor. Ama kabin boy tek elle taşı hafif blbagajlara sigae otobüs uçak her yere goturebilirsin. Normalde alırken herkes yenidogana göre değil der kabin boya yenidoğan komforu vermiyor derler ama bence içine ona uygun bı minder yaparsanız gayet rahat koforlu kızım 3 buçuk yaşında hala kabin boy kullanıyorum . Travel put gibi orda birine verecem .
Nzdr izobellaaa-_- herkes travel sistemlerin görünüşüne aldaniyo bende öyle aldandım annem kızım alma bu ne kaç kilo nasıl tasirsin kendinle beraber nasıl goturursun evin bı yerine de sığmıyor diyordu ama aldım yine valla pişman oldum ..bence almayın keşke biri bana da deseydi paraya yazık oldu
Nzdr izobellaaa-_- e bebek ten baby plus markasini aldım hala kullanıyorum kızım 3 buçuk yaşında ..e bebeke gittiğinde yakından bakıp seçme fırsatın olur bı sürü marka var kabin boyda hepsi güzel. Fiyat farkı oluyor sadece . Arkadaşım hala oda kabin boy aldı icine uygun bı minder yaptın mı gayet kullanışlı. Yoksa travel alsan bile mecbur kabine gececksin 1 yaşına kadar iki arabaya gerek yok. E bebekte ki calisanlara bakma yenidoganlara hep travel önerirler . Kandırmaca
rizelianne Görünüşe çok bakmayın derim. Gidin bir mağazada hem travel modeli hemde kabin modeli deneyin. Ona göre karar verin. Kullanışlılık daha önemli bence görüntüden ziyade. Açın kapayın tek başınıza çıkabilir misiniz bunlara bakın naçizane fikrim 🌸
izobellaaa-_- rizelianne alttakinden var canım ablamın memnun bende bu tarz baktım 😀 daha asil geldi bakalım gidip e bebeğe bakacağım inşallah
rizelianne izobellaaa-_- ne kadar zamandır kullanıyor mesela. Travel modeller 1 yaşına kadar kullanılıyor diyorlar da ben ona göre karar verip kabin boy aldım 🤷🏻♀️
rizelianne izobellaaa-_- bilemedim ben de. Sizin gönlünüzden hangisi geçiyorsa onu alın madem sonra içinizde kalmasın keşke demeyin 🥰
irembzc Çok ağır oluyor traveller arkadaşlara katılıyorum hafif ve tam yatabilen bi araba daha kullanışlı olur ekstradan puset istersen alabilirsin dışarda araçta kullanmak için
izobellaaa-_- irembzc valla kuzum ablamda var memnun bende bilemedim yarı kesim çok memnun yarı kesim değil😂
izobellaaa-_- Nzdr evet belli bir kilo kapasitesi var o yüzden bende iyicene araştırıyorum gidip bakacağım