berceste5155 Motherbabys ben en baştan beri özele gidiyorum 22. Haftada öğrenebildim cinsiyetini kızım bacağını açmadı devlet ya da özel olmasıyla alakası yok bence
Motherbabys berceste5155 berceste5155 Bazende göstermeyebiliyo tabii ama umarım öğrenirim 1 aydır yarını iple çekiyorum 😅
Utkulu1 Motherbabys oğlumu tam 16. Haftada öğrenmiştim. Simdi 20 haftalık hamileyim bir türlü göstermedi. Bacak arasi boş gibi ama açmıyor diyor doktor ikidir 😴
Melekprenses Ayshenur neye göre erkek denmiş acaba pipi görmüş mü yoksa tahmin mi? Devlete mi özele mi gidiyor ayrıntılı ultrason çektşrmemiş mi
Ayshenur Melekprenses bilmiyorum gerçekten yakın da değiliz birbirimize çok da detaylı konuşamadık özele gidiyor kordon ile mi karıştırdılar acaba
Melekprenses Ayshenur bazen pozisyon uygun olmuyor tahmin çıkıntı var diye yapıyorlar bazen pipi görüp karıştırıyorlar. Bende bugün 5. Oğlum olacağını öğrendim böyle duyunca bir ümit diyorum.
Fatma0090 Motherbabys şikolata ye canım mutlaka ☺️ kesin öğrenirsin gösterirse ve kontrol anında istediğin pozisyonda değilse öksür öksürünce o da hareket ediyor ☺️
2bebeannesiii Motherbabys Benim doktorum 12 haftalıkken görmüştü 16 haftalıkken tekrar net olduğunu söyledi .
Fatma0090 Motherbabys rica ederim canım dönmezse iki üç defa öksür o zmn hareket ediyor bana doktorum öksürmemi söylemişti