esratrnn Soslu kanat vardı buzluga atmıştım öğlen çıkardım çözülsün diye şimdi attım fırına ama içim bi tuhaf bozulmus mudur normal değil sosluydu çünkü
Gulibikkk esratrnn İçine azıcık bile bir şüphe düştüyse yeme bence canım. Tavuk bir de bozulunca zehirlemesi baya kötü oluyor 🤦♀️
CiCi_BeBe_AnNeSi esratrnn simdi benim icimede supe düşürdun alalh seni napmaisn 😂 dün tavuk çıkardım akşamı üşendim yapmaya tekrar buzluğa koydum ya bişi olursa 😂
Ranammmm esratrnn Aldığınız gün soslayıp buzluğa attıysanız bişey olmaz ama 2,3 gün bekledikten sonra buzluğa koyduysan yeme bozulmuştur
Ssmerve10 CiCi_BeBe_AnNeSi buzu çözülmüş gıdaları tekrar dondurmak sağlıklı değilmiş canım okumuştum bı yazida bence yemeyin ne olur ne olmaz
esratrnn CiCi_BeBe_AnNeSi Sizinki daha tehlikeliymiş ya 😄🤦🏻♀️ ne yapalım deneme yanılma yontemiyle kendimizi imha mi edelim o zaman bilemedim ahaha😄😄
Nehir__ce Sosluğu tavuğu tavukçudan alıp soslayıp buzluğa attıysanız hiç bişe olmaz ben döner yapıyorum sosluyorum bir gece dolapta kalıyor sonra şekil verip buzluğa atıyorum yapacağım zaman döner gibi kesip pişirip yiyoruz hiç bileşede olmuyor
CiCi_BeBe_AnNeSi esratrnn kocam la kavgalı olsaydım ilk ona yeidrirdim tüh bu aralar da çok iyi davranıyor haysiyetsiz in oğliii😂😂
Buseyllzr esratrnn bişey olmaz canım bende köfte yapacağım zaman kıymayı fazla çıkariyorum hepsini köfte yapıyorum yarısını kızartıp yarisini tekrar baharatlı olarak buzluğa atıyorum aylar sonra bile çıkartıp kizartip yiyorum hicbisey olmuyor
esratrnn Buseyllzr tezgahta bir 4 - 5 saat bekledi bıraktım öyle ondan tedirgin oldum aslında buzluktun çıkarıp beklettim çözülsün diye
Elvanguzel esratrnn daha önceden buzlu olup cikartip çözülüp sosladiysan ve tekrar buz tuttuysa sıkıntı ama marketten geldi soslayip buzluğa kaldirdiysan bir sıkıntı olmaz şüphen var ise de asla ağzına sürme derim.
Burcuuuuu esratrnn ben bı kere soslu almıştım tavukcidan ama bayağı sosluydu herlade kokmuş tavuğu soslamisyi Allah biliyor ya ama zehirlendik yemeyin ne olur olmaz
Nehir__ce Kızlar tavuk alırken asla soslu almayın günü geçmişleri soslayıp satıyorlarmış bir arkadaşım söylemişti asla soslu almıyorum evde hep kendim soslarım tavuk biraz sakat iş çünkü
Esraa1453 esratrnn canım sosluyu bilmiyorum ama ben sossuz tavuk buzluktayken tarihi geçse de yemekde kullanıyorum hiçbişey de olmuyor bence sosluya da bişey olmaz araştırmıştım buzluktaysa kullanılıyormuş