Haticeey Deletedmom83940 Ben daha karar veremedim yaa düşünüyorum öyle paylaşım yapayım fikir olur dedim
Tanemveannesi_ Haticeey soğutmayı düşünüyorum 🤣🤣 çocuğum da bir ömür boyu kutlamak zorunda kalmaz afafafaf en güzel hediye benim der şaka Maka şuan 19 gün kaldı 😁
Annesininportakali53 Haticeey valla yarın cinsiyetimizi öğrenebiliriz bebisimiz gösterirse 15 haftalik olcaz ama daha babalar gününe var renkli sis alacaktım sürpriz için ama o kadar bekleyemem sanırım 🤭
EceDalgaciMahmutoglu Babanın kazandığı parayla yine ona hediye alacaksaniz, anlamsiz. Guzel bir sofra hazirlayin, başbaşa yeter. Kendi ekonomik özgürlüğünüz varsa, takılın kafaniza göre. Zira erkekler için zaten çok secenek yok.
Tanemveannesi_ Haticeey Allahım sağ sağlım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲💓 çok heyecanlıyım
RHB55 Ilk babalar günümüz olacaği icin biraz anlamli ve manevi bisey olsun diye bende zıbına esimin resmni bastirdim ve uzerinede" bugün icin yanında degilim ama yakinda kucağında olup iyiki benim babamsin der gbi gülümseyecegim babalar gunun kutlu olsun babaciğim ilk göz ağrin yazdirdm " esim cok mutlu oldu ve duygulandi🥰😍
btlbsr Haticeey öncesinde üzerinde yazılı bebek zıbını aldığım için bu sefer kendisinin ihtiyacı olan bi hediye aldım. Bide ultrason görüntülerinde oluşan slayt hazırladım bana bir masal anlat baba şarkısını da fon olarak ekledim burda birisi fikir vermişti sağolsun. Çok güzel oldu bence. Telefonuna mesaj göndericem birde yazı yazarım tamam. Akşam yemeğine de özenicem tabii ☺️
Haticeey btlbsr Sizinkide çok güzel canım bende şimdi yazılı zıbın sipariş verdim akşama da güzel bi masa hazırlarım giyiniriz kızımla 🤭
balkupummm Zıbından başka bir şey alan ve ya yapacak olan kimse yok mu ya 🥺 bende araba dikiz aynasına kızımızla babamızın resimleri olduğu bir süs yaptırmayı düşünüyorum ama daha karar veremedim. Başka farklı bir fikir olursa değerlendirebilirim