Ahsenmom can_1anne hiç üzülme canım bende hamile olduğumu bilmeden griptim kaç gün antibiyotik içtim Allah a şükür bişey olmadı kalbini bozma hiç
benimmdunyamm can_1anne ben neler neler kullandım bir bilsen covid ilacı damardan antibiyotik ayriyeten de hap olarak antibiyotik mide koruyucu röntgen hepsi
Msfidash can_1anne ben hamile oldugu bilmediyim ilk haftalarda disim icin doktora gitdim iyne vurdu, lazer yaptirdim, sacimi boyadim, in sha Allah iyi olurlAr bebislerimiz 🙏🏽😇 merak etme
Fatma6134 Emar(MR) bile girdim şiddetli bel ağrısından dolayı hamile olduğumu bilmiyordum bel ağrısı hamileliğin belirtilerinden biriydi meğerse😁😁
Deletedmom83940 can_1anne bende öyleydim doktoruma da sordum bi zararı yok o zaman daha yerleşmemişti bile dedi
Rbtnc can_1anne 45 gün hiçbirşey olmuyor sonrasında ilaç içmemen lazım cnm bna öyle dediler bnde içmiştim daha içme dediler herhangi bir sıkıntı olmaz içini ferah tut
Derya can_1anne bende antibiyotik kullanmıştım Allahın izni ile sapasağlam doğdu ama doktorunuzu bu konuda bilgilendirin hangi ilaçları kullandığınızı da söyleyin
tezecikanne can_1anne aynı şeyi bende yaptım gebe olduğumu bilmeden grip olmustum ağrı kesici ve antibiyotik kullandım 1 hafta kadar öğrendiğimde doktora sordum ilk ay bı sorun olmaz kese oluştuktan sonra kullanılmaması gerekiyor dedi şükür dediği gibi de bı sorun yaşamadım için rahat olsun canım 🌸