Feride11_ Kızlar 35 haftalık hamileyim dün ev temizliği yaptım bugün sabahtan beri adet ağrısı gibi ağrım var bulundgm yerde nst bile Yok sizce sancımıdır? Yani dayanilmicak gibi de değil ama şanki âdet olucakmissin gibi ağrım
Bet7408 Feride11_ 35. Haftamdayım bendede adet sancısı gibi bel kasık ve bacak ağrısı var ara ara giriyor geçiyor düzenli değil bu aylarda olur dediler önemsemiyorum o yüzden bebeğimin hareketlerindede bir sıkıntı yok
Sanempolatt Feride11_ bende maalesef temizlik yaptıktan sonra yerimden kalkamıyorum ayağımı bile oynatamıyorum sağ kalçamdan bir ağrı vuruyor adım atamaz hale geliyorum.. magnezyum kullanın dinlenin bol bol aynı sorunu bende yaşadım.
Berenibeklerken Feride11_ bende 35deyim. Bugün benim de bi ara girdi adet ağrısı gibi ama geçti sonra. Bugün biraz iş yaptım ondan mı acaba oldu diye düşündüm. Yarın muayenem var sorcam o zaman ama korktum gerçekten.
Berenibeklerken Feride11_ benim gebelik tansiyonu çıktı ondan mecburi sezaryen olucak canım senin belli mi?
Berenibeklerken Feride11_ bugün gidicem sorcam bakalım gün vericek mi 37de alırız demişti geçen hafta ama bilmiyorum
Feride11_ Ruveyda_baskapan doktorum yorulduysan ondandır dedi gecmzse gel dedi magnezyum ilacı içtim şimdi iyiyim 🙂
eslemsi Feride11_ bendede ara ara oluyor geciyor sonra. Dinlen ayaklarini yuksege dikip. 33.4um bende