moom222 Üst sınırı geçmemiş ama üst sınıra yakın dedi bu durumu yaşayanlar var mı hsreketkerinde sağlığında skinti yok şekerinde yok bu arda test yapıldı 30 haftaligim
Merve6334 moom222 benim de fazla şekerim var Yapacak birşey yok Allah’ıma emanet artık Dua bol bol Rabbim korusun
092022anne moom222 Benimde 2 haafta öyle demişti doktorum meyve yemeyi azaltmamı tatlı yemememi söyledi dikkat edince düzene giriyor bende 29-30 haftalıktım şimdi 31. Haftadayım ve bugün gittiğimde normal dedi
moom222 Merve6334 benmde şekerim yok asksine cnm fazlaydı düşüşe geçmiş sekelri tatlı çikolata yememeye calsiiyorum umarım bu şekil gider iyi olurlar
Merve6334 moom222 inşallah Rabbime emanet benimde son aylarda çıktı 38 1 bakalım sağlıkla gelsinler r
moom222 092022anne valla tuta bildiğim kadar tutuyorum cnm kendini arada istiyor can vallahi çekiyor cnm ondada nefis işte bitane yiyor insan sayfiklarimi yemesigim zamnlar oluyor cogunlukla ama arada kaçıyor yoğurt suncok tüketmeye çalışıyorum suyunu dengelesin dye
092022anne moom222 Ama suyun artması ciddi birşey kendini tutmanı tavsiye ederim erken doğum riski vs riski oluşturuyor bende ondan çok korktum hâla dikkat ediyorum
moom222 092022anne aynen cnm üst sınırın altında.olmasi braz rahatlattti ben suyu fazla dmeedi busefer bnde dikkat etmeye çalışıyorum vallahi zor Muş hamilelik ilk bebek korku anlatamam ya