Bircansisman 6+5 günlük hamileyim 1 haftadır sabahları erkenden açlık kan şekerim düşüyodu akşama kadar midemde ağrı kazınma baygınlık hissi vardı sürekli acıkıyordum birden sabah kesildi hepsi bilen yaşayan varsa lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
efulim06 Bircansisman endişelenmeyin lütfen 🙏 benimde ara ara kesildi ve çoğu hamilenin belirtileri ara ara kesiliyor. Dayanamayıp doktora gittigim günler oldu ama hep güzel haberlerle döndüm endişe etmeyi bıraktım. İlerleyen günlerde tekrar olcak belirtileriniz :))
gzmmgnyy Bircansisman seninle aynı haftayız bendede ilk zmanlarda gögüs hassasiyeti ateş basma sık idrar ve baş dönmesi oluyordu fakat şimdi sadece gögüs hassasiyetim var hiç mide bulantım olmadı mesela 2 gün öğürme şeklinde oldu geçti oda sizde mide bulantısı varmı
heyecanliana93 Bircansisman Belki inanmazsınız ben hiç hamile gibi değildim bende tek sıkıntı çok uykum gelirdi uykumu alsam bile bulantım baş dönmem hiç olmadı dr sorduğumda herkes hamileleik belirtisi yaşayacak diye bişi yok demişti o yüzden nazar bile ettiler beni 😭
damlalkc Bircansisman bende ilk haftalarimda mide bulantisi sabah çok açlik gibi seyler hissediyorsum canım sonraa 2 gun iyi 1 gun kotu gecmeye basladi bazen hic bisi yoktu iyiydim şimdi 12. Haftama girdim sadece sabah bazen mide bulantim oluyor korkma bisi olmuyor bence böyle hafif hafif geçmesi çok daha iyi 😊 Allah çok bulantili geçirenlerin yardımcısı olsun gerçekten zor 🌸
Bircansisman Sadece göğüslerimde hassasyet var onun haricinde hamile değilmişim o hormonel şeyleri hiç yaşamamışım gibi hissediyorum yorumunuz için teşekkür ederim 🌿🌿
Bircansisman gzmmgnyy Hayır bulantım hiç olmadı kusmam da sadece sabah 6-9 arası uyanıyordum açlıktan tok yatsam bile midem kazınma heran bulancakmış hissi baygınlık hiss veriyordu akşamüstü olana kadar da geçmiyordu 1 hafta çektim bunu sonra birden sabah kalktım hiç biri yok acıkmıyorum baygınlık hissi yok göğüs hassasiyetim var endişelendim açıkcası
gzmmgnyy Bircansisman bence endişe duyulcak birsey yok kendini strese sokmamalısın çünkü belirtiler gidip gelebilir sürekli belirtiyle gezicek halimiz yok iyi düşünelim ki iyi olsun🌸
Bircansisman damlalkc İşte bendede biran da kesildi daha da bişey hisettmiyorum bazılarında olabiliyomuş öyle inşallah iyi geçer bişey yoktur teşekkür ederim 🌿🌿