Melikekumru15 Normal doğum istediğim için beklemekteyiz çok heyecanlıyım sanki heran doğurcam hissi var böyle olan cok mudur?
Buseyllzr Melikekumru15 bu gece 39 oluyoruz artık benimde gücüm kalmadı doğsun istiyorum çok yoruldum ☹️
esgun Melikekumru15 ben de 38+2 pazartesi 2 cm açılma vardı bekliyoruz heyecanla çok stresli beklemek🙊
Melikekumru15 esgun evet çokk hemde yaa hayatımda hiçbirşeye bukadar beklentim ve stresim olmadı ya değişik karnaşık duygular
Tubaanne1 Melikekumru15 inşallah hayırlısıyla bir an önce kavusun 🙏 Bende tecrübelerinizi isteyecektim 😊
kubumom 39+1 deyim 38.haftadan beri 2 cm açıklığım bazen çok fena sancılarım oldu sonra geçti son sancımda belimde kalıcı ağrı oldu ayağa kalkınca belim hep ağrıyo.. bu gece bebeğim hep toplandı karnımda başka da bi şey yok… 🥺 ne zaman doğurcam Allaaam
kubumom Melikekumru15 gece boyunca sertti şu an öyle sert değil geceleri kasılıyor gündüz olunca geçiyor
Tambirana 40+2yim hala bi şe yok toplanma ayak şişmesi sancı girip cıkması eahimde baskı ne ararsanız var ama gelen giden yok:) o yüzden çokta ümitlenmeyin yoksa üzülüyosunuz ben de her an beklemedeyim ama tık yok
kubumom Tubaanne1 ilk çatı muayenesi yaptı 38.haftaya girdiğimde ondan sonra koyu kıvamlı bi şey geldi ama nişan mıydı bilmiyorum
VeraAnnesi Melikekumru15 Daha 40 haftası bile dolmamış ki çok erken girmişsiniz doğum psikolojisine. Normal için sabır şartt 41 i bile bekleyecemben bu gidişle 🤦♀️😕