asena0609 Bende ben abartıyorum sanıyordum ama doğruymuş 6. Haftamdan beri sadece eşofmanlarımın içine girebiliyorum 7+3üm şu an hamilelikten önceki taytlarım bile çok sıkıymış sanırım giyemiyorum daralıyorum parçalayasım geliyo 😅😅
Ebbruc asena0609 yok yok yalnız değilsin 😂 bende zoraki giyiyorum pantolon oda mom jean onunda fermuarını hemen açasım geliyo hiç rahat edemiyorum 😂 bu göbüşler büyüyünce napcaz acaba bide kışa denk geliyoruz o soğukta nasıl giyineceksek yazın kolay da 😂
simgekaya Ebbruc esnek tahtlar giy.istim ilk haftalarda ama sonra onlarda rahatsız etti fitilli esofmanlardan aldım renk renk çok rahat ettim ben
Ebbruc simgekaya taytlar da bi yere kadar giyiliyo evet , fitilli olanlardan almıştım daha önce ama istediğim performansı alamadım nedense belki 1 beden büyükleriyle deneyebilirim
asena0609 Ebbruc Hiç bir fikrim yok hamile taytı almayı düşünüyorum ama daha çok erken üstümde komik durur diye onuda alamıyorum yani aslında şu an yeni hiç bişey almak istemiyorum çünkü bi kaç ay sonra onlarında içine giremicem 😅😅
Ebbruc asena0609 bende sırf çalışırken rahat hareket etmek istiyorum o yüzden böyle bi arayışa girdim, yoksa çok çok erken evet
nmtock41 Ebbruc ilk aylarda pantolon giymemenizi öneririm , hamile pantolonu ve ya tayt elbise hatta bu sıcak aylarda en rahat elbise ama iş yerinde illa pantolon olacaksa bi tane alın hamile pantolonu derim
Ebbruc nmtock41 bi bakıcam pantolonlara rahat edebileceğim bişey bulursam bulamazsam şimdilik normal giyinmeye devam zaten
DilaraArslan07 Ebbruc hamile pantolonu var LCW de 100e aldım ben altı normal pantalon göbek tarafı esnek kumaş kaç beden giyiyosun giyerim diosan verebilirim istersen dogurcam haftaya ben
Ebbruc DilaraArslan07 teşekkür ederim zaten lcwaikiki de çalışıyorum mağazadan bakmaya karar verdim rahat bişey bulursam alıcam 🙏🏻🙏🏻
Yaseminf Ebbruc bence bir hamile için en iyi ve rahatı kesinlikle elbise karnım çok rahat ediyor ve zaten havalar çok sıcak efil efil rahat edersin ama ben 8. Aydayim ise giderken de tayt falan giyilmez tabi elbise al bence canim ya da palazzo pantolonlar olabilir
Ebbruc Yaseminf elbise de yasak canım sadece pantolon giyebiliyorum ama şu rahat palazzolardan bulabilirsem bakcam