anneyim96 Kızlar 16 haftalık hamileyim 4 poşet taşıdım ve ağırdı biraz karnıma hafif kramplar giriyor çok korkuyorum taşımak da zorundaydım tek kalıyorum eşim de asker bişey olur mu
CananDuru anneyim96 sunpazar arabaları varya acaba daha rahat olur mu onla bilemedim onunlada cekiliyor ama zararı olur mu ki biraz dinlenin gecer inşallah
Karelinannesi anneyim96 canım Allah’ın izniyle birşey olmaz ama takip et kendini kanama olurda direkt acile gidersin onun dışında bi yarımsaat uzan🙏🏻
Babymomhappy Ah kuzum benim içini ferah tut Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz yine de düşünmekten kendini alamıyorsan git bir doktora hem bebeğini görürsün hem için rahatlar🥰
Stuna anneyim96 ben her gün 13 kilo oğlumu kaldırıyorum 🤭🤭ve diğer işler de cabası. Alışveriş yapınca poşet falan da taşıyorum Allah’ın izniyle bi şey olmuyor ama yine de çok yüklenmemek lazım. Ağrınız olduysa hemen uzanın dinlenin🙏🏽
SunnyG Halter de kaldırsan sağlıklı gebelikse bir şey olmuyor. Ağır kaldırma, yükseğe uzanma, eğilme vs bunlar geçmiş zaman hurafesi.